Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akit terhesen,1 meglévő gyermek mellett csalt meg a férje, majd elhagyta őket, azok hogy tették ezen túl magukat? Tényleg csak az idő segít?
Miert k...zod le a masik csajt?
A ferjedet kellene inkabb.
Ezt ketten rontottátok el. Ha a pici mellett ezt megtette veled, akkor valószínű hogy te is elrontottál valamit. Mindennek oka van. Nyilván a megcsalás nem a leggerincesebb dolog, és sajnálom hogy egyedül maradtál a kicsikkel sok erőt és kitartást.
Egyébként az utolsó 4 mondatodba van a legnagyobb igazság. Ha nincs olyan jó nő külsőleg mint te és mégis őt választotta... ez elég árulkodó és ezt semmi rosszindulat nélkül mondom. Néha sértettségünkben átsiklunk afelett, hogy mi sem vagyunk tökéletesek, és bizony a viselkedésünkkel mi is felelősek vagyunk a kapcsolatunk alakulásáért.
Elhiszem hogy rossz ugyan ez megtörtént velem is egy éve, annyi különbséggel hogy nekünk nincsenek gyerekek és együtt maradtunk. Amikor beszéltünk erről hogy ő mit érzett, olyan dolgokat mondott el amiket amúgy nem... magában tartotta. Akkor egó nélkül belegondoltam hogy bizony én is hibás voltam hogy idáig jutottunk.
Sajnos a harmadik akkor tud jönni ha jöhet de megértem hogy dühös vagy.
Kitartást és gratulálok azért a picihez, meríts a gyerekekből erőt :)
Azért van melletted valaki akire számíthatsz? Család, barátnő?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!