Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Akit terhesen,1 meglévő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kisóóóó kérdése:

Akit terhesen,1 meglévő gyermek mellett csalt meg a férje, majd elhagyta őket, azok hogy tették ezen túl magukat? Tényleg csak az idő segít?

Figyelt kérdés
A férjemmel 5 éve vagyunk együtt. Van egy 16 hónapos kisfiunk és jelenleg 17 hetes terhes vagyok. Július közepén teszteltem pozitívat. Ekkor ismerkedett meg egy lánnyal a munkahelyén. Egyből levelezni kezdtek, majd találkoztak. 2 hónapon keresztül csalt meg ezzel a ku*****l. Amikor vele volt azt hazudta nekem hogy a haverjával elmegy sörözni és ott alszik nála. Én hülye nem is gyanakodtam. Plusz, minden másnap szexeltünk. Úgyhogy nem is értem a mai napig. Azt mondta hogy már nem szeret, mert folyamatosan veszekedtünk és hogy szerinte én mindig megmondtam neki hogy mit csináljon. Biztos én is hibás vagyok, de úgy gondolom hogy ez nagyon undorító dolog volt. Inkább ált volna oda elém és őszintén beszél arról amit érez és hogy nem akar már velem lenni. De ez a titokban megcsalás , undorító dolog. Ja, kb 1 hete összeköltözött ezzel a szutyok nővel , aki sokkal csúnyább , kövérebb mint én. De igazából ez az egy dolog vígasztal. Hogy soha nem fog jobban kinézni nálam. A férjem meg egy igazi szerencsétlen. Nem bánom hogy vége lett, csak azt nem tudom feldolgozni hogy megcsalt.
2019. okt. 19. 13:27
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Gondold végig mennyire lehet jogls, amit a férjed a fejedhez vágott. Tényleg sokat veszekedtetek? Vagy a gyerek mellett nem maradt idő a kapcsolatra? Mi volt az, ami úgy érzed, rossz irányba terelte az egészet?

Ettől függetlenül tényleg gerinctelen lépés volt a megcsalás és sok erőt kívánok!

2019. okt. 19. 14:28
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Igen.Ezen sajnos csak az idő segit.
2019. okt. 19. 14:32
 13/21 anonim ***** válasza:
27%
Lekur...zod meg szutykozod a másik nőt. Nem ő csalt meg téged, hanem a férjed. De gondolom annak is megvan az oka. A stílusod magáért beszél, nézhetsz bárhogy is ki. Látod mit értél vele, a másik hiába kövérebb, mégsem te kellesz. De lényeg, téged az vigasztal, hogy sosem lesz olyan jó nő mint te😂😂😂szánalmas vagy...lehet te jobban nézel ki, pofára akkor is te estél.
2019. okt. 19. 16:01
 14/21 anonim ***** válasza:
75%
Mindegy, mi történt. Hány éves vagy, jól nézel ki?
2019. okt. 19. 16:12
 15/21 anonim ***** válasza:
36%
"A kérdező kommentje:4-es. Akarta a gyereket. Amúgy meg vegyék már vissza a pofádból :D nem az anyáddal beszélsz" Azt hiszem lassanként kezdem megérteni a férjedet!!!
2019. okt. 19. 17:21
 16/21 anonim ***** válasza:
34%
Rövid leírásodból, a kommentelőknek adott válaszaidból értem már miért csalt meg téged. Az a nő biztos többet nyújt neki érzelmileg mint te! Nem a külső számít. Lehetsz bombanő, de ha elviselhetetlen a stílusod senkinek se kellesz. Változtass magadon!
2019. okt. 19. 19:43
 17/21 anonim ***** válasza:
66%

Különös, mennyi mindenki viselné itt angyali türelemmel, ha a férje kis gyerekkel, terhesen elhagyná. Ti még teázni is áthívnátok az új nőt és elmesélnétek neki, hogy bizony a ti hibátok, pedig a férjetek milyen egy végtelenül szent ember. Nevetséges..

Kérdező, kitartást kívánok. Nem a miért, hanem a hogyan tovább a lényeg.

2019. okt. 19. 20:07
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Az idő segít... egy ilyenért nem kár...
2019. okt. 20. 14:24
 19/21 Savlekotő ***** válasza:
69%
Mindig ez a szöveg h apuka akarta csak akkor apukák nem lépnének le már a terhesség idején. És valószínű a nő már régóta megvolt ezért nem hinném h akarta a gyereket,h terhesen már elköltözik a másikhoz,ezét írtam h nem kell szar kapcsolatba gyereket szülni az nem javit,szarból várat építeni nem lehet.
2019. okt. 20. 14:35
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

A férjek nagy része egyszerűn felelőtlen. Nem gondol bele mivel jár egy válás,mivel jár hogy a gyerekeit ott hagyja... ha leszáll a lila köd akkor egyszerűen semmi nem érdekli őket. Láttam erre elég példát.

Anyuka meg gondolom pont olyan volt 3 meg 5 éve is mint most 17 hetes terhesen. Ha annyira elviselhetetlen, akkor nem az a megoldás, hogy felcsinálom majd félrekurelek.

2019. okt. 20. 16:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!