Meglévő diploma mellett kiküszöbölhető az emelt érettségi?
Ha minden jól megy most lesz az utolsò évem és megszerzem a diplomám. Viszont szeretnék még egy alap diplomát szerezni. Ugyanazon a karon viszont egy másik egyetemen.
Nincs emelt érettségim. Mindenképpen tennem kell vagy nem kell ha meg lesz a diplomám és ugye a nyelvvizsgám?
Na ez engem is érdekelne, mert már próbáltam utánanézni, de még sehol nem találtam erre vonatkozóan konkrétumot.
Mondjuk nekem annyival még érdekesebb a kérdés, hogy amikor még én szeretem diplomát, akkor elég volt az alapfokú nyelvvizsga.
3:
A legtöbb gazdasági alapképzésnél most bármilyen korábbi diploma pontot ér 280-400-ig érdemjegytől függően.
6:
A felvin meg kell nézni, ott az Egyetemek, főiskolák menüpont alatt, ott van az összes szaknál h elfogadnak-e korábbi diplomát vagy nem.
Köszi a válaszokat!
Utolsó előtti: az a baj, hogy lehet 2020-tól már nem fognak engedni a szabályokból és nem lehet majd felhasználni a diplomát emelt érettségi helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!