2020-tól a korábbi diplomát ugyanúgy beszámítják pontban a felvételinél, mint eddig?
Az tiszta sor, hogy aki jövőre érettségizik, vagy régebben érettségizett és nincs még diplomája, ott már kell a felvételihez egy nyelvvizsga és emelt érettségi.
De akinek van már egy diplomája, neki a diploma ugyanúgy kiváltja az érettségit?
Mert erről konkréten leírást sehol nem találtam.
1: Ez oké, de ha én még akkor szereztem diplomát, amikor elég volt hozzá egy alapfokú nyelvvizsga?
Szerinted akkor is kiváltja?
2: Corvinuson tudom, hogy most sem figadják el, de ok mindenben különcködnek.
De ahogy írod, 99% elfogadja.
Gazdasági szak lenne amúgy, remelem most a potfelvetein meghirdetik a helyet és akkor nem téma, de ha esetleg mégsem, akkor marad 2020
😁
"Mivel a diploma feltétele a nyelvvizsga, így az a része is ki van pipálva."
Bár igy lenne!
A nyelvvizsgára írtam, hogy bárcsak... Jó lenne, ha a diploma megléte elég lenne egy újabb diploma kiadásához anélkül, hogy a nylevtudást igazolni kellene.
Van egy mérnöki diplomám, de régről, akkoriban elég volt az alapfokú nyelvvizsga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!