Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Akit terhesen,1 meglévő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kisóóóó kérdése:

Akit terhesen,1 meglévő gyermek mellett csalt meg a férje, majd elhagyta őket, azok hogy tették ezen túl magukat? Tényleg csak az idő segít?

Figyelt kérdés
A férjemmel 5 éve vagyunk együtt. Van egy 16 hónapos kisfiunk és jelenleg 17 hetes terhes vagyok. Július közepén teszteltem pozitívat. Ekkor ismerkedett meg egy lánnyal a munkahelyén. Egyből levelezni kezdtek, majd találkoztak. 2 hónapon keresztül csalt meg ezzel a ku*****l. Amikor vele volt azt hazudta nekem hogy a haverjával elmegy sörözni és ott alszik nála. Én hülye nem is gyanakodtam. Plusz, minden másnap szexeltünk. Úgyhogy nem is értem a mai napig. Azt mondta hogy már nem szeret, mert folyamatosan veszekedtünk és hogy szerinte én mindig megmondtam neki hogy mit csináljon. Biztos én is hibás vagyok, de úgy gondolom hogy ez nagyon undorító dolog volt. Inkább ált volna oda elém és őszintén beszél arról amit érez és hogy nem akar már velem lenni. De ez a titokban megcsalás , undorító dolog. Ja, kb 1 hete összeköltözött ezzel a szutyok nővel , aki sokkal csúnyább , kövérebb mint én. De igazából ez az egy dolog vígasztal. Hogy soha nem fog jobban kinézni nálam. A férjem meg egy igazi szerencsétlen. Nem bánom hogy vége lett, csak azt nem tudom feldolgozni hogy megcsalt.
2019. okt. 19. 13:27
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
100%

Én azt hiszem az az alapvető baj a mai kapcsolatokkal, hogy annyira ritka, amikor az emberek képesek őszintén kommunikálni a párjukkal.

Persze, kettőn áll a vásár és nyilván a kérdezőnek is vannak hibái, de ne haragudjatok már, most őszintén, hogy kéne kommentálnia ezt, terhesen egy kisgyerek mellett?

Még ha a terhességi hormonokat nem is számítjuk, akkor is. Nem terhesen, egy kisgyerek mellett megélni azt, hogy megcsal az, akiben a legjobban bízol... Ez szerintem nem az a kategória, amikor nyugodtan, sértődöttség, megbántottság nélkül, tiszta fejjel leülsz kávézni (ahogy valaki előttem már írta) a megcsaló féllel és annak új "másik felével"..

Kérdező: szerintem igenis van jogos szidni a másik feleket, amennyiben tudod, hogy nem csak a párodon, meg a másik nőn múlt a dolog. De ahogy látom, ezt beláttad és szerintem ennyire érdemes említeni ezt a részét a dolognak. Az idő segíteni fog, de elsők mindenképpen a gyerekek legyenek és a Te egészséged. Ez el is fogja terelni a figyelmed, segíteni fog, meg hát tényleg Ők az elsők most, hogy ne sérüljenek az apjuk felelőtlen döntése miatt.

Egyébként a tiszta megoldása ez lett volna a sztorinak:

még ha a feleség esetleg el is hagyta magát (amit ezen a fórumon SENKI nem tud megmondani, mert senki nem látja a kérdezőt, így senkinek nincs joga ezt írni), hisztisebb, veszekedősebb, esetleg elhanyagolta a szexet, vagy bármilyen jellegű problémája van a férjnek, úgy ezt ELMONDJA és megbeszéli a feleségével, nem pedig elmenekül a következő szabad lyukhoz. Persze, ez oda-vissza igaz.

A másik nagy probléma ezzel a világgal, hogy mindenki azt hiszi, állapotosnak lenni, a világ legkönnyebb dolga. Nem. Ez a világ legszebb dolga, új életet hoz létre a testében az anyuka. Az pedig, hogy ilyenkor megváltozik, szintén természetes, és nem mindig veszi észre. Ilyenkor egy korrekt, szerető és feleségét tisztelő férfi ezt elmondja, megbeszéli a feleségével, ha nem érti meg, párterápiára viszi, mindent megpróbál, hogy egyben tartsa a családját. Nem pedig félredug. Ilyet nem csinál egy Férfi. Ilyet egy gerinctelen féreg csinál.

2019. okt. 22. 17:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!