Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akit terhesen,1 meglévő gyermek mellett csalt meg a férje, majd elhagyta őket, azok hogy tették ezen túl magukat? Tényleg csak az idő segít?
Én azt hiszem az az alapvető baj a mai kapcsolatokkal, hogy annyira ritka, amikor az emberek képesek őszintén kommunikálni a párjukkal.
Persze, kettőn áll a vásár és nyilván a kérdezőnek is vannak hibái, de ne haragudjatok már, most őszintén, hogy kéne kommentálnia ezt, terhesen egy kisgyerek mellett?
Még ha a terhességi hormonokat nem is számítjuk, akkor is. Nem terhesen, egy kisgyerek mellett megélni azt, hogy megcsal az, akiben a legjobban bízol... Ez szerintem nem az a kategória, amikor nyugodtan, sértődöttség, megbántottság nélkül, tiszta fejjel leülsz kávézni (ahogy valaki előttem már írta) a megcsaló féllel és annak új "másik felével"..
Kérdező: szerintem igenis van jogos szidni a másik feleket, amennyiben tudod, hogy nem csak a párodon, meg a másik nőn múlt a dolog. De ahogy látom, ezt beláttad és szerintem ennyire érdemes említeni ezt a részét a dolognak. Az idő segíteni fog, de elsők mindenképpen a gyerekek legyenek és a Te egészséged. Ez el is fogja terelni a figyelmed, segíteni fog, meg hát tényleg Ők az elsők most, hogy ne sérüljenek az apjuk felelőtlen döntése miatt.
Egyébként a tiszta megoldása ez lett volna a sztorinak:
még ha a feleség esetleg el is hagyta magát (amit ezen a fórumon SENKI nem tud megmondani, mert senki nem látja a kérdezőt, így senkinek nincs joga ezt írni), hisztisebb, veszekedősebb, esetleg elhanyagolta a szexet, vagy bármilyen jellegű problémája van a férjnek, úgy ezt ELMONDJA és megbeszéli a feleségével, nem pedig elmenekül a következő szabad lyukhoz. Persze, ez oda-vissza igaz.
A másik nagy probléma ezzel a világgal, hogy mindenki azt hiszi, állapotosnak lenni, a világ legkönnyebb dolga. Nem. Ez a világ legszebb dolga, új életet hoz létre a testében az anyuka. Az pedig, hogy ilyenkor megváltozik, szintén természetes, és nem mindig veszi észre. Ilyenkor egy korrekt, szerető és feleségét tisztelő férfi ezt elmondja, megbeszéli a feleségével, ha nem érti meg, párterápiára viszi, mindent megpróbál, hogy egyben tartsa a családját. Nem pedig félredug. Ilyet nem csinál egy Férfi. Ilyet egy gerinctelen féreg csinál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!