Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire értékeled pozitívan?
Figyelt kérdés
Azt ha néha figyel a kérésedre és próbál változtatni, de a mindennapokban és összességében nem az a jellemző hogy tartaná is.nov. 14. 23:18
1/5 anonim válasza:
Ezen őszintén mit lehet értékelni?
Egy jól működő párkapcsolatban nem NÉHA hallgatjuk meg egymást, hanem kb mindig, illetve az, hogy összességében be sem tartja a kéréseket az sem éppen értékelhető dolog.
De persze tisztázni kell azt is, hogy attól még, hogy én kérek valamit a páromtól, az nem garancia arra, hogy ő ezt meg is csinálja.
Ha viszont csak néha hallgatja meg a kérésem, és ezekre a néhai keresekre pozitívan reagálva nem tesz meg semmit akkor nincs semmi amit pozitívan értékelni lehet az adott illetőben.
2/5 anonim válasza:
Kezdésnek nem rossz, az apró sikereknek is örülni kell. (F!)
3/5 anonim válasza:
Ha vkiből eleve nem magábol jön vmi hanem kérésre kipréseli magából hát én abbol nem kérnék..
4/5 anonim válasza:
*Úgy értem értem nem kell izzadni meg szenvedni olyan dolgokkal, amiket alapbol meg se tenne.
Látnom is rossz az ilyen erőlködéseket, meg jó amugyse sül így ki semmibol, ha vmi a másiknak kényszer miattam.
5/5 anonim válasza:
Alapvető személyiségjegyeket nem tudsz megváltoztatni. Attól nem lesz valaki rendmániás, pedáns, csak mert neked ez az ideálod és minden áldott nap cseszteted miatta. Vagy elfogadod így, vagy szakíts végre. Eleve össze se kellett volna jönnöd vele, hiszen semmiben az ég világon nem felel meg neked. Az egyetlen oka, hogy vele vagy az, hogy ő volt az egyetlen, aki hajlandó volt szóba állni egy ilyen rokkanttal. Érd be vele, vagy legyél egyedül. De nincs az az isten, hogy ebből a nőből erőszakkal csinálj álomnőt, akire vágytál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!