Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ha a párom kb videojátékfüggő,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a párom kb videojátékfüggő, más nagyon nem érdekli, azzal lehet valamit kezdeni?

Figyelt kérdés

Összeköltöztünk, amit ő akart minden áron, én nem sürgettem a dolgot. Most ez jobban kihat rám, hogy konkrétan amikor szabad ideje van, tehát nem dolgozik és nem alszik, akkor csak nyomja a gépet és más program nem is nagyon érdekli. Arra rá tudom venni, hogy együtt elmenjünk boltba, segítsen főzni (annyit, hogy krumpli-hagyma hámozás és aprítás), és a házimunkából a mosogatást ő szokta csinálni, a saját ruháját ő mossa. De ezeket sem minden nap és csak előre szólással meg nem nagy kedvvel.

A szex jó, de ritkább, mint amikor külön éltünk, és feldobjuk játékokkal, szóval az nem lehet a baj. Szoktunk beszélgetni is. De kezdek megőrülni attól, hogy őt semmi nem érdekli. Jó, persze most a covid miatt kevesebb a program, de azért itt lakunk egy új városban, eljárhatnánk sétálgatni. Azt is próbáltam már, hogy játsszunk együtt, vagy én nézem, hogy játszik, de az se tetszik neki. Most karácsonykor aranyos volt, társasoztunk, meg töltöttünk együtt időt. De nagyrészt alszik meg játszik most a 2 hét szabi alatt és ez így nekem elég rossz. Beszéltünk már erről sokszor, végleges megoldásra nem jutottunk. Szerintetek hagyjam játszani és keressek addig én is más elfoglaltságot vagy ez tényleg kóros nála és próbáljak segíteni leszokni? Előttem, tiniként bulizós meg játszós volt, utána jöttem én, akkor 2-3 évig az olvasás meg a filmnézés volt a hobbija, most meg megint visszajött ez a játszás. Úgy érzem, hogy kizár az életéből egyrészt, másrészt, hogy nem is ismerem igazán.

Ha én is próbálok játszani, akkor az általában kudarcba fullad, mert én béna vagyok, mert nem gyakoroltam annyit mint ő és hasonló indokok.

2020. dec. 27. 01:44
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

19-es elmondtam neki, de ő maga sem tudja, ő mindig is játszott, kisgyerek korától fogva, neki ez a nosztalgia, meg a jó, otthoni érzések. Meg ezt is mondta, amit fentebb, hogy volt sorozatozós korszaka, olvasós korszaka, és most valahogy visszajött az inkább játékcentrikusság szabadidő terén.

20-as persze, hogy nem csak az, de most arra fókuszáltam a kérdést. Ha minden "Baj"t leérnék, regényt is írhatnék. :) "mennyire jól hangzott" - az élet ilyen sajnos, minden csak jól hangzik, de ha mögé néznél mindennek és mindenkinek...

2020. dec. 29. 02:33
 22/23 anonim ***** válasza:
Mizu azóta kérdező?
2022. dec. 13. 12:49
 23/23 A kérdező kommentje:
Szakítottunk.
szept. 4. 21:59
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!