Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Jól kereső (nettó 350-400+),...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól kereső (nettó 350-400+), esetleg vezető beosztású nők, a párotok mit dolgozik, milyen az egzisztenciája?

Figyelt kérdés

Mostanában nagyon sok jól kereső, magas beosztású nőt látok.

Vajon a párjuk még jobban keres náluk, még magasabb pozicióban van, vagy lejjebb adják és megfelel nekik egy hozzájuk képest kevésbé jó anyagi helyzetű férfi?

2020. dec. 8. 20:23
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim ***** válasza:
91%
Pályakezdö recruiterként keresek br 400-at. Férjem IT technikus, több mint dupla annyi fizuért. Tény az is hogy én csak nemrég kezdtem dolgozni neki pedig 10+ év munkatapasztalata van.
2020. dec. 9. 16:00
 42/53 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem érdemes arról beszélni, hogy mennyi fizetésből lehet megélni, amíg mindenkinek más igényei vannak. Szerintem 300-ból is meg lehet élni, úgy, hogy jut és marad is, és lehet kevés 900k úgy is, hogy konfettizel meg herdálsz...
2020. dec. 9. 20:53
 43/53 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem 300 netto az a bèr ami mar eleg altalanossagban. 120 lakhatas, 50 kaja, 30 egyeb (pl kozlekedes, tisztalkodas). 20 ruha. 50 szorakozas. Es mèg marad is.
2020. dec. 9. 21:59
 44/53 anonim ***** válasza:
91%

Pályakezdő tanár vagyok nettó 140.000-et hozok haza, párom programozó nettó 450.000-et keres kb.

24/L

2020. dec. 9. 22:48
 45/53 anonim ***** válasza:
4%
Utolso. Erre mondjak h aranyásó amikor ekkora a kulonbseg
2020. dec. 10. 07:15
 46/53 anonim ***** válasza:

Nem, nem erre mondják. Hanem arra, aki kizárólag a pénz miatt van együtt a másikkal. Egy állami alkalmazott bére mindig alacsonyabb lesz. Egy ember életében sokszor változhat a fizetése, jövedelme. Mi lesz, ha a párja lebetegszik, ő pedig átmegy a versenyszférába? Szóval, ha nem azonosak a bérek, akkor szakítanak, váljanak el?

Nálunk is volt, hogy én tartottam el a férjem, mert munkanélküli volt, most pedig többszörösét keresi, mint én. Pedig az én bérem is átlagon felüli, sőt a lakásom is bérbe van adva. Vagyonközösségben élünk, nincs én pénzem, te pénzed. Házas évek után már nincs is értelme.

2020. dec. 10. 08:59
 47/53 anonim ***** válasza:
100%
#45 Nem a pénze miatt vagyok vele, gimis korunk óta együtt vagyunk.
2020. dec. 10. 10:07
 48/53 anonim ***** válasza:
91%
Magas beosztásúak ennél jóval többet keresnek, nők is. Én keresek kb. ennyit nettóban, plusz juttatások , Nő vagyok, mérnöki irodában, műszaki területen. Nálunk a párom csak azért keres többet mert ausztriában dolgozik, gépbeállító-karbantartóként, átjár mindennap. Ott kb. 7-800-at keres alapban, plusz túlórák (szigorúan csak hétközben náluk) az még pluszban kifizetve. Ennél a cégnél csak 2,5 éve van. Nyilván ez lesz több is, és persze 13, 14.havi fizu, túlórák kifizetve, ők szoktak kapni még külön karácsonyi pénzt is.
2020. dec. 10. 12:31
 49/53 anonim ***** válasza:
100%

Ott kb. 7-800-at keres alapban, plusz túlórák (szigorúan csak hétközben náluk) az még pluszban kifizetve. Ennél a cégnél csak 2,5 éve van. Nyilván ez lesz több is, és persze 13, 14.havi fizu, túlórák kifizetve, ők szoktak kapni még külön karácsonyi pénzt is.

Hát most a határzár miatt nem igen dolgozik ott, vagy ha igen, ottragad és nem igen lesz idén senkinek sem 13, nemhogy 14. havi.

2020. dec. 10. 22:44
 50/53 anonim ***** válasza:
50%
Itt amúgy nincs olyan nő, vagyis írjon már olyan nő, akinek a párja pl sokkal kevesebbet keres mint ők. Mert itt harsogják a nők, hogy akkor is kell a férfi, ha fele annyit keresik mint ők. Szóval várom, hogy írjanak azok is.
2020. dec. 10. 22:46
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!