Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól kereső (nettó 350-400+), esetleg vezető beosztású nők, a párotok mit dolgozik, milyen az egzisztenciája?
Mostanában nagyon sok jól kereső, magas beosztású nőt látok.
Vajon a párjuk még jobban keres náluk, még magasabb pozicióban van, vagy lejjebb adják és megfelel nekik egy hozzájuk képest kevésbé jó anyagi helyzetű férfi?
Pályakezdő tanár vagyok nettó 140.000-et hozok haza, párom programozó nettó 450.000-et keres kb.
24/L
Nem, nem erre mondják. Hanem arra, aki kizárólag a pénz miatt van együtt a másikkal. Egy állami alkalmazott bére mindig alacsonyabb lesz. Egy ember életében sokszor változhat a fizetése, jövedelme. Mi lesz, ha a párja lebetegszik, ő pedig átmegy a versenyszférába? Szóval, ha nem azonosak a bérek, akkor szakítanak, váljanak el?
Nálunk is volt, hogy én tartottam el a férjem, mert munkanélküli volt, most pedig többszörösét keresi, mint én. Pedig az én bérem is átlagon felüli, sőt a lakásom is bérbe van adva. Vagyonközösségben élünk, nincs én pénzem, te pénzed. Házas évek után már nincs is értelme.
Ott kb. 7-800-at keres alapban, plusz túlórák (szigorúan csak hétközben náluk) az még pluszban kifizetve. Ennél a cégnél csak 2,5 éve van. Nyilván ez lesz több is, és persze 13, 14.havi fizu, túlórák kifizetve, ők szoktak kapni még külön karácsonyi pénzt is.
Hát most a határzár miatt nem igen dolgozik ott, vagy ha igen, ottragad és nem igen lesz idén senkinek sem 13, nemhogy 14. havi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!