Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól kereső (nettó 350-400+), esetleg vezető beosztású nők, a párotok mit dolgozik, milyen az egzisztenciája?
Mostanában nagyon sok jól kereső, magas beosztású nőt látok.
Vajon a párjuk még jobban keres náluk, még magasabb pozicióban van, vagy lejjebb adják és megfelel nekik egy hozzájuk képest kevésbé jó anyagi helyzetű férfi?
Nem vagyok magas beosztásban, és egyébként órabérre számítva a keresetem is egy fos, de nettó 350 megvolt.
A párom nettó 475 ezer forintot keres jelenleg, de előtte 9 hónapig munkanélküli volt és akkor is vele voltam.
Az előző párom pedig kb. nettó 250-et keresett.
Szóval nem, nem feltétlen olyat keresek, aki nálam többet keres, de azért azt elvárom, hogy dolgozzon, vagy legalább akarjon dolgozni, legyen valamennyi megtakarítása, tudjon bánni a pénzzel és ne napról napra éljen.
Saját vállalkozása van.. többet keres nálam.
Már bocs, de teljesen felesleges egy olyannal leállnom, aki egy nyaralást se képes megengedni évente.. Volt már próbálkozásom, csak a vita, meg a feszültség volt belőle ex exem részéről, mert nem tudta elviselni, hogy felajánlottam, hogy kifizetem a részét..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!