Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól kereső (nettó 350-400+), esetleg vezető beosztású nők, a párotok mit dolgozik, milyen az egzisztenciája?
Mostanában nagyon sok jól kereső, magas beosztású nőt látok.
Vajon a párjuk még jobban keres náluk, még magasabb pozicióban van, vagy lejjebb adják és megfelel nekik egy hozzájuk képest kevésbé jó anyagi helyzetű férfi?
#10 többszörösét keresem a 450-nek havonta. Nem irigykedni kellene, hanem tanulni, hogy te is ennyit keress.
A magánorvosom meg köszöni jól van, nem rég voltam kivizsgáláson, és teljesen egészséges vagyok.
LOL :D
Jól kereső = nettó 400? Vezető?
Én informatikusként dolgozok, a párom villanyszerelő.
27/N
Ha ez jól keresőnek számít, máris kicsit jobban érzem magam mid-juniorként a 700-800-as fizetésű senior kollégák mellett...:)
A párom más területen dolgozik, jobb szakember szerintem jelenleg, mint én, régebb óta van a szakmában. Nagyjából ennyit keres ő is, de ott máshogy emelkednek a bérek és ez a bér inkább a plafon. Felnézek rá, arról nem ő tehet, hogy nálunk még az is előteremt 400-at, aki után nekem kell javítani a helyesírási hibákat, azon a területen meg vért kell izzadni egy ilyen összegért (sokszor kevesebbért is).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!