Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól kereső (nettó 350-400+), esetleg vezető beosztású nők, a párotok mit dolgozik, milyen az egzisztenciája?
Mostanában nagyon sok jól kereső, magas beosztású nőt látok.
Vajon a párjuk még jobban keres náluk, még magasabb pozicióban van, vagy lejjebb adják és megfelel nekik egy hozzájuk képest kevésbé jó anyagi helyzetű férfi?
A GYK nem a jólkeresők helye, hanem azoké, akik szerint ha valaki netó 400+ keres akkor már midnen ujjára topmodellek ragadnak
pont ma olvasam ezt egy topicban :D
21: egész véletlenül lehet, hogy ők lettek megszólítva a kérdésben, ezért ők válaszoltak rá? Csak egy tipp.
Ennyi ésszel elhiszem, hogy irigy vagy azokra, akiknek többre futotta és többet keresnek...
Akik a rosszul keresőket hiányolják, azoknak feltűnt, hogy a kérdés a jól keresőköz szólt?
Pl én sem szoktam meleg kérdésekhez hozzászólni, gondolom a rosszul keresők meg ehhez nem teszik
Gépészmérnökként az eddigi legjobb bérem Pesten bruttó 368 volt. Ez ugyan egy kb 12 fős cég volt, családi vállalkozás és speciális terület.
Lassan 7 hónapja, hogy állást keresek.
Irigylem a nettó 400-as postásokat.
Agrár vállakozó. Évi 25-30 millió a nettó bevétele.
30/N
én rakétamérnök vagyok, néha holdra is szállok, havi 1terra$ keresek, párom aldiban árufeltöltő.
18/L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!