Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Jól kereső (nettó 350-400+),...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól kereső (nettó 350-400+), esetleg vezető beosztású nők, a párotok mit dolgozik, milyen az egzisztenciája?

Figyelt kérdés

Mostanában nagyon sok jól kereső, magas beosztású nőt látok.

Vajon a párjuk még jobban keres náluk, még magasabb pozicióban van, vagy lejjebb adják és megfelel nekik egy hozzájuk képest kevésbé jó anyagi helyzetű férfi?

2020. dec. 8. 20:23
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:
80%
Miért gazdag az, akinek 350-400 ezer a nettója? Hol van ez a gazdagsághoz? Magyar középosztály, de annak sem a teteje. Nem ők keresnek sokat, hanem te keresel rosszul. Ez a különbség.
2020. dec. 9. 08:04
 32/53 anonim ***** válasza:
79%

350-400 ezer még a középosztály sincs (keresetben igen, de amúgy nem).

Gondold végig, hogy középosztálybeli e az, akinek hó végén 50 ezre marad, 10+ éves kocsija van, és egy nyaralásra már spórolni kell.

Az egy másik kérdés, hogy Mo-n szinte nem is létezik a középosztály csak nagyon szegények, közepesen szegények, meg kevésbé szegények vannak, de egy középosztálybeli életmódhoz inkább 800-900 ezres fizu kell (itthon viszont ez már a felső kategóriának tűnik, pedig nagyon nem az)

2020. dec. 9. 08:07
 33/53 anonim ***** válasza:
78%
Középvezetőként dolgozom egy kicsinek számító cégnél, viszonylag magas beosztás, párom ugyanennél a cégnél a fizikai munkások közt dolgozik szerelőként. Soha semmilyen probléma nem volt ebből, eleve így ismerkedtünk meg :)
2020. dec. 9. 10:33
 34/53 anonim ***** válasza:
52%
Akinek 350-400-al havi 50 ezre marad, gyűjtenie kell nyaralásra és 10+ éves az autója, az valamit nagyon rosszul csinál. Annak idején, mikor kezdtem a pályám, 200-ból kijöttem lazán. 400 körüli bérrel évi 2 milliót lazán félre lehet tenni. Akinek a kocsika meg a nyaralás fontos, még annak is bőven van mit elb aszni ilyen dolgokra. És még csak szárazkenyéren sem kell élni. Már ha nem fizet albérletet.
2020. dec. 9. 10:37
 35/53 anonim ***** válasza:
100%

34: https://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__egyeb-ker..

Itt egy kérdező nettó 300-al írja le a kiadásait... az már nincs olyan messe a 350-től.

Szerinted ilyen egy középosztálybeli? Nem Mo-n a 2.5 millió minimálbéres országában, hanem úgy egy kicsit kihúzva a fejünket abból a gondolkodásból, hogy fekete afrikában középosztálybeli vagy, ha van egy kecskéd a putriban, mert 10 millió másiknak annyija sincs.

2020. dec. 9. 10:41
 36/53 anonim ***** válasza:
100%
3 millió ember él lakhatási szegénységben itthon (hivatalos stat), vagyis a lakhatása 40% át viszi el a jövedelméből. Vegyünk egy 100 ezres lakhatást, akkor máris látható hogy egy 300 ezres nettó 33%-át elvitte. És a legtöbb nem is keres 300 ezret, Pesttől keletre a 300 az már kimagasló (Miskolcban 135 ért keresnek gyári munkásokat, műszakvezető 170 körül).
2020. dec. 9. 11:28
 37/53 anonim ***** válasza:
100%

Most a feleségem keres ennyit, mert hamarabb beindult a vállalkozása, mint az enyém.

Ez is be fog hónapokon belül, ebben biztos vagyok, akkor lehet, hogy kiegyenlítődik, de lehet, hogy ő még többet fog keresni. :)

Sokáig én kerestem többet nála, most ő, ezzel nem foglalkozunk. Ami fontos, hogy mindketten tegyünk hozzá a családi kasszához, és ki tudjunk teljesedni a hivatásunkban.

2020. dec. 9. 11:37
 38/53 anonim ***** válasza:
100%

Mi 8 éve vagyunk együtt.

Ebből 6 éve én keresek jobban.

350 körül volt a fizum vezetőkent 5 évig, aztán 400, majd 1 évig 570 + bónusz középvezetőként.

Ezutan eljöttem szülni, a CSED-m 530 körül volt, mert feljavitotta egy evkozi bónusz.

A férjem évek óta 220-250 ezer között keres.

Engem jelenleg nem hajt, hogy legyen újabb autónk vagy nyaraljunk külföldön 2x. Most fontosabb, hogy itthon legyen délután 5re és elég időt töltsön a lányunkkal.

Mivel a szakmájában nem lehet szárnyalni, max javítani a fizun túlórával, több műszakkal, amit nem szeretnénk.

2020. dec. 9. 14:30
 39/53 anonim ***** válasza:
73%

Utolsó vagyok

Egyebkent 350 ezer albiban lakva kB semmire nem elég.

Olyan 500 ezer/fő mondanám, hogy lehet újabb kocsit venni 3-4 misiért + nyaralni 300-400 ezer t.

Persze, sokszor írják, hogy hát spórolni kell. Ja... Csak sokan elfelejtik, hogy ha egyre többet keresel, nőnek az igények is. Nem párizsit eszel, nem 2000 Ft-os parfümöt veszel stb stb. és máris morzsolódik le a plusz lóvé..

2020. dec. 9. 14:33
 40/53 anonim ***** válasza:
71%

"Csak sokan elfelejtik, hogy ha egyre többet keresel, nőnek az igények is. Nem párizsit eszel, nem 2000 Ft-os parfümöt veszel stb stb. és máris morzsolódik le a plusz lóvé.."

Pont ezért nem középosztálybeli az ember. A középosztály ugyanis az, ahol már eléred azt az életszínvonalat, hogy nem költöd rögtön a pénzed teljesen jogos életszínvonal növekedésre.

Aki parizert tud csak venni, az örül, ha egy idő után drágább parizert vesz, majd sonkát.

De aki sonkát vesz, ő már nem fog enni minden este csak azért, mert megteheti.

Persze, a világ összes pénzét el lehet költeni, de az emberek többsége eljut arra a szintre, amikor a plusz bevételt már nem fogyasztásra fordítja, mert olyan étkezése, ruházata, kocsija, lakása van, amiből felfelé már csak irracionális döntések vannak (értsd a 2 éves, kényelmes, nagy autót még lehet egy prémium kocsira upgradelni, vagy egy sportkocsira, de az már tényleg luxus kiadás).

És pont emiatt még az 500/fő sem feltétlen középosztály (vagy ha igen, akkor nagyon az alja), mert még ott sem fog előállni az, hogy akkor cserél autót, amikor ideje van, akkorra ingatlanban lakik, ami kényelmesen kiszolgálja a családját... Az egy másik kérdés, hogy Magyarországon gyarkolatilag ez a réteg nem is létezik :(

2020. dec. 9. 15:36
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!