Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon meg fog haragudni a párom most mit csináljak? Én hibám?
Magamból kiindulva.
Haragudni fog, de nem teszi szóvá. Majd egy nap, cicus elszökik...vagy öngyilkos lesz.
1# nem fog a macskával semmit csinálni tudja mennyire szeretem őt és ő is szereti
2# de van kaparófája és megvan nevelve mondom 5 éve van velem és sosem csinált ilyet
nem 1 nagy cucc felcsiszoltatni 1nm ert.
szerintem nem fogja elvárni,de ajánld fel,hogy kifizeted és szerzel rá parkettást is.
az már más kérdés,hogy találni nem fogsz,de megpróbáltad,lássa.
am a haverom attól akadt ki és szakított,hogy a csaja mindig úgy rakta le a cipőit a cipőtartóba,hogy a cipő hozzáért a falhoz és egy idő után nyoma lett a falon.
pitiáner tudom,mi is röhögtünk rajta mikor mondta,de ő ilyen,nála az ilyesmi szakító ok.
szóval ki tudja?
a másik megoldás,hogy veszel meglepiből egy színvilágában a szobához illő szőnyeget.
ezt most olcsón meg is tudod úszni,mert mennek csődbe a vírus miatt és ilyen 70-80% os végkiárusításban van több szőnyeg bolt bp en.
egy ilyen 120x60as szőnyeg 10 ropi helyett 2e.
szóval nem nagy cucc.viszont a szándékodat megbánásodat mutatni fogja.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!