Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki ha egy nőt eltart a férje ?
Annak örülnék legjobban, ha a feleségem nem dolgozna, cserébe vezetné a háztartást és több időt fordítana a gyerekekre.
Úgy látom neked ez probléma, ami esetben segítenék olyan munkát találni, amit szeret, avagy elvárnám hogy képezze magát.
Exem volt olyan kedves, hogy "megengedte", hogy eltartsam. Jól keresett, de felmondott mert hogy a főnökök nem nézték jó szemmel azt, hogy nem csinál semmit és hogy Ők ezt hogy képzelik, hogy így lenézik stb. Aztán nem talált munkát csak gyári melókat. Vagy 2 hónapig az én fizetésemből éltünk, de én akkor még nem kerestem jól így éppen nem haltunk éhen. Napi 12 óráztam 6 napon keresztül, mert míg Ő otthon volt ps4ezett vagy vásárolt magának ezt azt a tudtom nélkül vagy kitalált valami indokot, hogy mire kellett költenie. Persze házimunkában nem segített és még neki állt feljebb, hogy nincs rend állandóan meg főtt étel mindennap. Aztán visszament dolgozni. Kb 5 helyen volt minden helyen max 2 hetet töltött, hogy ez "szar" hely. Aztán lelépett egy gyerekes nővel, mert hogy az tud háziasszony lenni. Azóta is együtt vannak és most neki kell dolgoznia napi 12 mert a nő nem hajlandó. Tudom megérdemeltem anno, hisz tűrtem. Azóta viszont tudom, hogy mennyit érek így nálam többé max az 1 hónap munkanélkül az elfogadható, tovább nem tűrném
24N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!