Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki ha egy nőt eltart a férje ?
10 évig én melóztam nejem otthon volt a gyerekekkel, most én vagyok itthon és nejem dolgozik. Két év alatt fokozatosan egyre jobban beindult a vállalkozása, én pedig időközben lebetegedtem, hogy munkahelyen dolgozzak tovább. Itthon távmunkában dolgoztam, dolgozok, de egyre kevesebbet. Lényegében én lettem a háztartásbeli. Mindent én csinálok, amit másoknál főként a feleség szokott. Hazahozom a kisebbik lányunkat az iskolából, edzésről vagy akár a többi gyereket is. Mosok, főzök, takarítok, bevásárolok, kutyát sétáltatok, kertészkedek, ügyet intézek. Egy ideje pedig lebénult édesapám is velünk lakik, őt is én ápolom.
Férfi létemre, nem érzem cikinek, hogy feleségem tart el! Főleg úgy, hogy egésznap szinte meg nem állok. Rugalmasan osztom be az időmet, de majdhogynem 24 órában el tudnám foglalni magam tennivalóval.
Nem ciki az se,ha a ferfi otthon van.
Otthoni munka??
Nyissatok maganovit vagy kutyaovit. Sajat vallalkozasbol nem rugjak ki. :)
Gondolkozzon vmi sajat vallalkozasban. Nezzetek hozza allami tamogatast.
Nem, csak kiszolgáltatott a helyzete, mivel Magyarországon válás esetén nincs asszonytartás.
És a házasság alatt sem tud kihez fordulni, ha a férje mégsem kívánná eltartani. Gond nélkül éheztetheti, stb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!