Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ciki ha egy nőt eltart a férje ?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki ha egy nőt eltart a férje ?

Figyelt kérdés

2020. nov. 24. 18:35
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2020. nov. 24. 22:42
 12/22 anonim ***** válasza:
Attól függ, beteg vagy sok gyerekük van es nem kap gyedet valamiért ,( ha kap gyedet számomra nem eltartott hiszen kap jövedelmet ha nem ís túl sok) vagy csak pillanatnyilag munkanélküli. Ha csak gyári meló jönne szóba akkor inkabb segíteni kellene hogy képezze magat. Nekem így lenne elképzelhető, de ez én vagyok. Ettől persze másoknak máshogy lehet jó.
2020. nov. 24. 22:49
 13/22 anonim ***** válasza:
Nem is olyan régen még ez volt a norma. A férfi kereste a pénzt, a nő otthon volt a gyerekekkel. Miért is lenne ciki?
2020. nov. 25. 03:10
 14/22 A kérdező kommentje:
Gyerek az nincs,nem lehet nekik
2020. nov. 25. 21:26
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

10 évig én melóztam nejem otthon volt a gyerekekkel, most én vagyok itthon és nejem dolgozik. Két év alatt fokozatosan egyre jobban beindult a vállalkozása, én pedig időközben lebetegedtem, hogy munkahelyen dolgozzak tovább. Itthon távmunkában dolgoztam, dolgozok, de egyre kevesebbet. Lényegében én lettem a háztartásbeli. Mindent én csinálok, amit másoknál főként a feleség szokott. Hazahozom a kisebbik lányunkat az iskolából, edzésről vagy akár a többi gyereket is. Mosok, főzök, takarítok, bevásárolok, kutyát sétáltatok, kertészkedek, ügyet intézek. Egy ideje pedig lebénult édesapám is velünk lakik, őt is én ápolom.

Férfi létemre, nem érzem cikinek, hogy feleségem tart el! Főleg úgy, hogy egésznap szinte meg nem állok. Rugalmasan osztom be az időmet, de majdhogynem 24 órában el tudnám foglalni magam tennivalóval.

2020. nov. 26. 20:41
 16/22 anonim ***** válasza:
15-ös vagyok. Még annyit hozzátennék, általában és a tavaszi karantén idején ill. jelenleg én segítek a tanulásban is a gyerekeknek. Hetek óta itthon vannak ismét. (Most pl. 20:45 van és nemrég tudtam végre leülni a számítógép elé, eddig nem volt rá időm, meg nem álltam egész nap.)
2020. nov. 26. 20:46
 17/22 anonim ***** válasza:
Hát ha gyerek sincs, akkor szerintem az a ciki, hogyha a nő nem vár semmit az élettől, nem csinál semmit. Ha munkát keres, tanul, vagy valami hasznos dolgot csinál és tart valamerre az élete, akkor oké.
2020. nov. 26. 21:06
 18/22 anonim ***** válasza:

Nem ciki az se,ha a ferfi otthon van.

Otthoni munka??

Nyissatok maganovit vagy kutyaovit. Sajat vallalkozasbol nem rugjak ki. :)

Gondolkozzon vmi sajat vallalkozasban. Nezzetek hozza allami tamogatast.

2020. dec. 24. 01:11
 19/22 anonim ***** válasza:

Nem, csak kiszolgáltatott a helyzete, mivel Magyarországon válás esetén nincs asszonytartás.

És a házasság alatt sem tud kihez fordulni, ha a férje mégsem kívánná eltartani. Gond nélkül éheztetheti, stb.

2020. dec. 24. 02:41
 20/22 anonim ***** válasza:
Ha nincs gyerek, még könnyen el is tartja. Legalább van ideje valakinek a háztartással foglalkozni. Valljuk be, ezt főállásba lehet csinálni, mindig van valami.
2020. dec. 24. 07:05
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!