Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki ha egy nőt eltart a férje ?
Figyelt kérdés
2020. nov. 24. 18:35
2/22 anonim válasza:
Ha nekik így jó, akkor senkinek semmi köze hozzá. Ha neked ciki, ne élj így és kész, én nem tudnék de akinek ez megfelel, annak minden jót kívánok.
3/22 A kérdező kommentje:
Nem jo, csak nem veszik fel sehova, csak gyárakba, amit nem bír sokáig.
2020. nov. 24. 18:43
5/22 anonim válasza:
Ez alap nem? Másképp miért akarna minden nő diplomás, jól kereső pasit?
6/22 anonim válasza:
Ha közös akarat eredménye akkor nem. Illetve ha a helyzet úgy hozza hogy két munkahely között van, azzal sincs gond szerintem. Természetes hogy a család összetart. Persze ebben az esetben a feleség törekedjen rá, hogy mihamarabb munkát találjon. De tényleg, nem csak úgy kamuból "én keresek de semmi" valójában pedig várja a sült galambot meg mindenki más a hibás amiért nem talált még új munkahelyet. Szóval nem fekete-fehér a helyzet, sokféle árnyalata lehet
7/22 anonim válasza:
Az ő dolguk. Én baromi kellemetlenül érezném magam már egyáltalán munkanélküliként is, nemhogy eltartottként. Kinyírna lelkileg, hogy semmi értelmeset nem csinálok, csak meresztem a valagam és nézem, ahogy a párom dolgozik.
8/22 anonim válasza:
Alapból nem ciki, ha van így is elég pénz a háznál, felesleges mindenkinek végkimerülésig dolgozni (ha viszont nincs, akkor nem tartom jó ötletnek). Más kérdés viszont ha egy felnőtt, egészséges nő el sem tudná magát egyedül tartani. Az szerintem gáz. (Jó, a koronavírus helyzet miatt most ez utóbbit is megértem, de régebben amíg voltak rendesen éttermek meg boltok és mindenhová ki volt írva, hogy eladót/pincérnőt/stb. keresnek, akár azonnali kezdéssel - na ilyenkor azért nem fogadtam el azt az indokot, hogy nincs munkalehetőség.)
9/22 anonim válasza:
Ez nem is igazán ciki/nem ciki kategória, hanem kiszolgáltatottságé. Finoman szólva nem javaslott az életminőségedet egy másik ember kezébe adni.
10/22 anonim válasza:
Nekem az, mer nem bírom a céltalan embereket, akik nem akarnak hozzáadni a világhoz, környezetükhöz, csak vannak a semmiben, és használják a többieket. számomra ez visszataszító.
De a kapcsolatba ez nem jut be. Az már a kettejük dolga. Ha nekik jó, hát akkor ők így élnek... Van ilyen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!