Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Összeköltöztünk, korai volt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összeköltöztünk, korai volt, ti mit tennétek?

Figyelt kérdés

Kérlek, ne ítéletből adjatok tanácsot, mindinkább próbáljatok építően hozzászólni, mint kívülálló. Köszönöm!

Ő 39 éves férfi, én 42 éves nő vagyok. Interneten ismerkedtünk meg, hamarosan kiderült, hogy valójában csak a környéken dolgozik egy féléves projekt vezetője, egyébként közel 3 órára lakik. Már az elején tisztázta, hogy ő miattam szívesen ideköltözik, munkahelyet is vált. Aztán hirtelen itt hagyta az összes holmiját, egyébként tőlem 50 percnyire dolgozik, így minden nap minium másfél órát utazik munkába és "haza". Mivel még jó egy hónapig lesz itt, ezért nem is ellenkeztem ezellen, meg kell látnunk, hogy működik-e ez a dolog, nagy kockázata van így is annak, hogy miattam vált majd esetleg munkahelyet, lakhelyet.

Én már 7 éve egyedül élek. Megtanultam, hogy csak magamra számíthatok. Minike fizetésemből békésen éldegéltem, persze jó, hogy most van egy társam, akivel lehet programozni, de nagy a nyomás rajtam (is).

1. Ott a nyomás, hogy mi van, ha miattam vált, és nem működik...

2. Kedves, odaadó pasi, de hirtelen itt termett, nincs az a kezdeti romantika, randik, izgulás, készülés, konkrétan itt termett egy majdnem idegen pasi, nehéz egymást, egymás szokásait megszokni. Ő nagyon-nagyon szerelmes, így nem sok levegőt hagy nekem, sokat csüng rajtam még napközben is telefonon, viberen. Én megszoktam a személyes teret, de a körülmények miatt nem mondhatom, hogy apukám menj vissza az apartmanba, ahol eddig laktál, és járj le hozzám naponta, kétnaponta... ez lenne az alap, tudom, de akkor valóban nem tudjuk meg, megy-e az együttlét, de ez így megmérgezi a kedvem, nem vagyok felé olyan lelkes.

3. Ahogy írtam, minike a fizetésem. Ő jól keres, mérnök, de pl. a rezsibe nem szállt eddig bele, eddig mindig a melóhelyén evett, most ha hazaér mindig éhes, én magam miatt sosem főzök, a munkahelyen ebédelek, estére nagyon minimálisan szoktam csak vacsorázni, azt a kis fizut mindig úgy osztom be, hogy kijöjjek a hónapban. Viszont most szinte várja, hogy mi a vacsi, jól esik neki, hogy azzal várom, de én ezt saját fizetésből nem fogom tudni finanszírozni, főleg amiatt, mert ő legalább 3-4x annyit eszik, mint én. Néha hoz ezt-azt, meghív, de írok egy példát, hogy lássátok, mi a szitu: meghív fagyizni, én eszem 2 gombóc fagyit, majd mikor visszahívom, ő eszik 5-öt, meg még csomagoltat 6-ot, hogy majd azt még otthon megesszük. Nem vagyok sz.rrágó, csak az arányok...

Szóval ti mit javasoltok?

2020. szept. 10. 19:08
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
Kérdező, én már nem vagyok mai gyerek, lehet, hogy többet láttam az életben. Megnézném én azt a mérnöki munkakört és mérnöki (tiedénél többszörösen nagyobb) fizetést is... (Aztán bocs, ha mégsem volt igazam).
2020. szept. 11. 09:48
 22/33 anonim ***** válasza:
#6&8 vagyok teljesen félreértetek, egy szóval sem írtam azt, hogy a kérdező etesse a pasiját a saját pénzéből és ne szóljon egy szót sem. Nekem a kérdesből az jött le, hogy zavarja a minike fizetése, erre írtam azt, hogy akkor érdemes elgondolkodni a munkahelyváltáson vagy a munkabér valamilyen módon törtenő kiegeszítésén, mert lelkileg is megnyomorít egy alacsony fizetés. Nem a levegőbe beszélek, én is ruhabolti eladóként kezdtem iskola mellett, fokozatosan léptem egyre feljebb, nem féltem soha munkahelyet váltani, nem ragadtam be egy biztos, de lélekromboló pozícióba. 30 év alatti vagyok, de már elég sok mindent sikerült elérnem karrier terén.
2020. szept. 11. 10:31
 23/33 anonim ***** válasza:

Nekem ez lehúzásnak hangzik.

Kérj hozzájarulast,sőt fizessen ő.Egy pióca ez nem nagyin szerelmes ferfi

2020. szept. 12. 07:26
 24/33 anonim ***** válasza:
Na, végül mi lett, Kérdező?
2020. szept. 12. 08:15
 25/33 A kérdező kommentje:

Sziasztok, egyelőre még telefonon beszélgettünk, mert hazautazott a szüleihez hétvégére. Kérdezte, hogy akkor vasárnap költözzön el tőlem? Mondtam neki, hogy visszajön és átbeszélünk mindent. Érti a dolgokat, rosszul is esett neki, de azt mondja, 80%-ban egyetért. A pénzügyi részéről csak annyit mondtam neki, hogy olyan, mintha derült égből itt termett volna nálam egy férj. És hogy nekem sok, hogy folyton az van, hogy vacsorával várom haza. Azt mondta erre tegnap, hogy oké, akkor mi lenne, ha elmennénk vacsorázni valahová néha, és akkor tehermentesítve lennék. Mondtam, hogy ez is egy jó opció. Konkrét pénzügyi dolgokat nem mondtam neki, vártam, hogy eméssze ezt a részét, meg ez nem is telefontéma. Mondtam neki azt is, hogy ő itt él, így megismerte a barátaimat már, a szüleimet (egyelőre nem akartam bemutatni, de belefutott mindenkibe), ő ismeri a lakásomat, kulcsa van hozzá. Én is akkor szeretném megismerni a barátait, szüleit, lakását, mert így fair. No, tegnap ő is havergyűlést tartott, és a fiúk azt tanácsolták neki, hogy ez még "korai". Hm, oké, én is így láttam, de úgy gondolom, hogy akkor lenne igazságos ez az egész. a korait pedig arra mondták, hogy ha most megbillentünk, emiatt nem jó még ez. Nem tudom, kicsit fura nekem ez a része, mintha szégyellne valamit.

Mondtam neki azt is, hogy én a kezdeti randikat hiányolom, ezt is megértette.

Közben mi is gyűltünk tegnap a csajokkal, ők szimpatikusnak tartják, azt mondták, türelem-türelem, a pasik kb. mamahotelnek néznek bennünket, ők is anno hasonlókat tapasztaltak a férjeiknél. Viszont azt tanácsolták, hogy tereljem, irányítsam szép finoman. Pl. hívjam fel, hogy hazafelé hozzon ezt meg azt, és biztosan meg fogja ezt tenni. Már volt erre precedens, bízom benne, működőképes lesz ez a része, mert amúgy egy normális pasi eddig, csak ugye ez így nagyon kényelmes neki.

A munkája egyébként egyértelmű, sokszor mellette vagyok, mikor telefonál, szervez, gyakran küld a melóból képet, itthon is sokszor dolgozik este vagy hétvégén is, illetve pár napja apummal is beszélt, mert volt valami gebasz a projekt során és apum is mérnök, hasonló körben dolgozott nyugdíj előtt, úgyhogy szerintem egyből kiderült volna, ha nem az.

Végülis azt a konklúziót vontuk le, hogy egy hatalmas gyerek, akit irányítani kell... hát, egyelőre ez van, aztán vagy jó ez vagy nem nekem. Igazándiból nagyon nehéz már ilyen korban egy olyan pasit kifogni, aki mindenben jól működik, nincs nagyon gáz előélete. Megpróbáljuk így, aztán ha egy hónap múlva sem működik...

Ja, még valami: ő anno azt mondta, miattam szívesen váltana régiót a munkájában, tegnap volt megbeszélése a főnökével, akinek elmondta, hogy vagyok neki, és szeretne itt, a környéken egy másik projektet, ha ez a mostani lemegy. A főnöke pedig nyitott volt erre, még közelebb, 30 km-re indul egy ősz végén, úgy tűnik, ezt kapja majd meg. Hát, egyelőre itt tartunk. Várom a négyszemközti beszélgetést vele.

2020. szept. 12. 08:38
 26/33 anonim ***** válasza:
100%
Meghiv vacsira😳 heti mondjuk 4 ×?
2020. szept. 12. 09:07
 27/33 anonim ***** válasza:
100%

Anyagilag szerintem sem veszi le a terhet a heti egy vacsi.

Ráadásul olyan visszás nekem, a pasi miért nem tud bevásárolni és megfőzni?

2020. szept. 12. 09:14
 28/33 anonim ***** válasza:
Szerintem is a néha vacsiztok téged nem segít ki. Konkrétan momdd meg, hogy ha itt lakik legyen kedves beszállni a kajába pénzzel.
2020. szept. 12. 09:58
 29/33 anonim ***** válasza:
77%

"tegnap ő is havergyűlést tartott, és a fiúk azt tanácsolták neki, hogy ez még "korai". Hm, oké, én is így láttam, de úgy gondolom, hogy akkor lenne igazságos ez az egész. a korait pedig arra mondták, hogy ha most megbillentünk, emiatt nem jó még ez. Nem tudom, kicsit fura nekem ez a része, mintha szégyellne valamit."

Te is érzed, hogy van itt valami. Nem elég, hogy beköltözött hozzád, eszi a főztödet, nem száll be szinte semmivel, de most befékezett, mert a "haverjai" szerint még korai. Az nem volt korai neki, hogy befészlelte magat és kulcsot kapott? De korai felvállalnia téged!

Ennek a pasinak kánaán az amit most nyújtasz. Szex, kenyelem, ingyen ágy, kaja. Légyszi ne ugorj bele mindenbe csak azért, mert régóta egyedül vagy. Hidd el, nem éri meg!

2020. szept. 12. 11:22
 30/33 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek, hogy itt 1-2 dolog nagyon nincs rendben. A barátnőid valószínűleg inkább támogatni akarnak és nem elvenni a kedved, ezért bátorítanak. Plusz azt akarják hogy te is megállapodj, ez meg egy lehetőség, de nem jelenti azt, hogy jó is.

Lehetne hosszasan erről írni, de lényegtelen. Kiszeretnéd próbálni vele, a te döntésed. Csak vigyázz, hogy a naivítás ne vakítson el teljesen és még ki tudj lépni időben, mert ahogy már írták, nagyon rossz következmények lehetnek. Van annyi vészjel már most, hogy érdemes ezzel számolni.

Annyi még a végére, hogy persze hogy mindenbe belemegy amit mondasz, hisz nem akarja hogy dobbants. Nem fog üvöltözve csapkodni és agyonverni, már rég menekülnél akkor. Az elnyomás mindig fokozatos, hogy ne vedd észre vagy csak nehezen lásd a folyamatokat és minél több kétely legyen benned, hogy tényleg van-e gond vagy csak képzeled.

2020. szept. 12. 12:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!