Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyi idő után nem korai az összeköltözés?
Azt, hogy mennyire gyors, te érzed.
Viszont igaz teljes mértékben, hogy lakva ismeri meg egymást az ember, tehát nagyon gyorsan ki fog bukni, hogy ha nem vagytok kompatibilisek.
Azért, ha véletlen nem jól alakul, vigyázz rá, hogy legyen hová menned: szülők, albérlet, saját lakás.
Mi mikor összejöttünk, eleinte nem aludt ott nálam (tudod a reggeli wc :D ), pár nap múlva igen, onnantól kezdve ott ragadt. Mivel egy hónap külföldön egy hónap itthon volt a felállás részéről, mi rohamléptekben csináltunk mindent.
Ennek alig több, mint egy éve, a Covid miatt idén nemigen volt kinn, túl vagyunk egy becsúszott babán (sajnos elment), most esküvőt tervezünk, meg a közös házat.
Bár jelzem, nem vagyunk olyan fiatalok (28N 34F)
Szerintem extra gyors ez a tempó, de mások vagyunk. Akkor megértem amikor két fiatal alig tudja fizetni a saját albérletét és anyagi okok miatt minél előbb akár már azonnal is összebútoroznak. De ahol nincsenek anyagi problémák ott én biztosan várnék. Főleg akkor,ha fitatalabb is vagy pl 25 vagy az alatt. Mi fél éve vagyunk együtt és mostanság vetődött fel,hogy akkor legkésőbb az egy évre összeköltözünk. Bár tényleg lakva ismered meg a legjobban,de amikor heti 4-5 napot együtt aludtuk,vagytok folyamat akkor is sok dolgora fény derülhet..és 2 hónap az még nagyon nem volt elég semmihez,hogy megismered. Én még 4-5 hónap után is néha úgy néztem a barátomra egy-egy pillanatomba mintha egy vad idegen ember lenne pedig coid miatt volt hogy két hétig folyamat együtt voltunk.
De mint mondtam,ha anyagi gondok miatt teszitek akkor logikus,amúgy meg baromira gyors.
Ha bizonytalan vagy, ne menjél bele. Kivesztek közösen egy lakást, aztán ha valami nem tetszik, összevesztek, szétköltöztök. Ott marad az egyik fél az albérletben, kaucióval, nem is tud lépni.
(volt egy ilyen ismerősöm, 1 hónap múlva meggondolta magát a lány, lelépett, a fiú bejelentette, hogy nem ő vette ki a lakást, hanem a lány. Jó kis kalamajka volt belőle.)
De érzelmileg is megterheli a párokat, főleg azt aki szeretne összeköltözni. Inkább most szólj, hogy neked ez egy kicsit gyors és várjatok még 1 évet, de ne kelts hiú temenyeket a masik félben. Merj nemet mondani!
Ha eddig alig találkoztatok a 2 hónap alatt, én várnék még az összeköltözéssel, hisz úgy igazán még szinte alig ismeritek egymást.
Hány évesek vagytok egyébként?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!