Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Összeköltöztünk, korai volt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összeköltöztünk, korai volt, ti mit tennétek?

Figyelt kérdés

Kérlek, ne ítéletből adjatok tanácsot, mindinkább próbáljatok építően hozzászólni, mint kívülálló. Köszönöm!

Ő 39 éves férfi, én 42 éves nő vagyok. Interneten ismerkedtünk meg, hamarosan kiderült, hogy valójában csak a környéken dolgozik egy féléves projekt vezetője, egyébként közel 3 órára lakik. Már az elején tisztázta, hogy ő miattam szívesen ideköltözik, munkahelyet is vált. Aztán hirtelen itt hagyta az összes holmiját, egyébként tőlem 50 percnyire dolgozik, így minden nap minium másfél órát utazik munkába és "haza". Mivel még jó egy hónapig lesz itt, ezért nem is ellenkeztem ezellen, meg kell látnunk, hogy működik-e ez a dolog, nagy kockázata van így is annak, hogy miattam vált majd esetleg munkahelyet, lakhelyet.

Én már 7 éve egyedül élek. Megtanultam, hogy csak magamra számíthatok. Minike fizetésemből békésen éldegéltem, persze jó, hogy most van egy társam, akivel lehet programozni, de nagy a nyomás rajtam (is).

1. Ott a nyomás, hogy mi van, ha miattam vált, és nem működik...

2. Kedves, odaadó pasi, de hirtelen itt termett, nincs az a kezdeti romantika, randik, izgulás, készülés, konkrétan itt termett egy majdnem idegen pasi, nehéz egymást, egymás szokásait megszokni. Ő nagyon-nagyon szerelmes, így nem sok levegőt hagy nekem, sokat csüng rajtam még napközben is telefonon, viberen. Én megszoktam a személyes teret, de a körülmények miatt nem mondhatom, hogy apukám menj vissza az apartmanba, ahol eddig laktál, és járj le hozzám naponta, kétnaponta... ez lenne az alap, tudom, de akkor valóban nem tudjuk meg, megy-e az együttlét, de ez így megmérgezi a kedvem, nem vagyok felé olyan lelkes.

3. Ahogy írtam, minike a fizetésem. Ő jól keres, mérnök, de pl. a rezsibe nem szállt eddig bele, eddig mindig a melóhelyén evett, most ha hazaér mindig éhes, én magam miatt sosem főzök, a munkahelyen ebédelek, estére nagyon minimálisan szoktam csak vacsorázni, azt a kis fizut mindig úgy osztom be, hogy kijöjjek a hónapban. Viszont most szinte várja, hogy mi a vacsi, jól esik neki, hogy azzal várom, de én ezt saját fizetésből nem fogom tudni finanszírozni, főleg amiatt, mert ő legalább 3-4x annyit eszik, mint én. Néha hoz ezt-azt, meghív, de írok egy példát, hogy lássátok, mi a szitu: meghív fagyizni, én eszem 2 gombóc fagyit, majd mikor visszahívom, ő eszik 5-öt, meg még csomagoltat 6-ot, hogy majd azt még otthon megesszük. Nem vagyok sz.rrágó, csak az arányok...

Szóval ti mit javasoltok?

2020. szept. 10. 19:08
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
100%

Állj a sarkadra, hogy adjon bele a rezsibe, kajába. Ez nem szégyen, hogy megmondod, hogy ha itt van, fizessen azért, hogy használ dolgokat, meg fogyaszt. Alapvető dolog, hogy pénzügyben is osztozni kell a terheken, ha komolyan gondoljátok.

A napirended meg igen, egyik válaszoló írta, hogy ha nem ez a férfi lenne, akkor más is ugyanúgy zavarna, hogy nem az van, amit éveken keresztül megszoktál. Ez így van, ebben kell tudni engedni és idomulni, különben minden kapcsolatod halálra van ítélve.

2020. szept. 10. 20:35
 12/33 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ülj le vele és beszéljétek meg. Valószínűleg bele sem gondol, hogy neked mennyi a fizetésed és hogyan jössz ki belőle. Mondd meg, hogy ez a szitu, szívesen látod, de nem tudsz két embert etetni. Ha hozzád költözik, akkor szálljon be a költségekbe.
2020. szept. 10. 20:43
 13/33 anonim ***** válasza:
Lehúz
2020. szept. 10. 20:49
 14/33 anonim ***** válasza:
78%
Ne viccelj már, nem igaz, hogy ennyi idősen ennyire nem megy az egyenes kommunikáció. Én ebből egy percig sem csinálnék problémát, megmondanám neki, hogy nekem ez anyagilag gáz, én épphogy elvoltam a fizumból, nem fér bele még egy ember anyagilag, szálljon be. Szerintem egyébként semmi problémája nem lenne ezzel, csak valamiért nem esik le neki magától.
2020. szept. 10. 21:00
 15/33 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ebből ő egy parazitának tűnik, akit magadra engedtél és elkezdte szívni a véred. Szerintem elég vészjelet kaptál már most, de ha nem akarod befejezni, legalább a lakásodból vágd ki minél gyorsabban, vagy csúnya vége lehet ennek. Elég annyit mondani, hogy neked ez nagyon gyors.

Semmilyen viselkedése nem utal arra, hogy számítana a te helyzeted, minden csak az ő szemszögéből van nézve és te ezt elfogadod. Még csak az elején vagytok, de már be van osztva hogy a pénzed rá költöd és szórja is szépen, amikor lehetősége van rá. Az otthagyom nálad a cuccaimat és nem beszélünk meg semmit is arra utal, hogy neked itt szavad nincs, nem vagy emberszámba véve.

2020. szept. 10. 21:10
 16/33 anonim ***** válasza:
100%

Osztom a 15# válaszoló gondolatait. Ugyanazt gondolom én is. Biztos vagy benne, hogy az akinek kiadja magát?

Szinte befészkelte magát hozzád és ha ez nem lenne elég, még élősködik is rajtad. Alap lenne, hogy legalább vásárolna, ha már ott eszik, még főzöl is rá. Szerintem kihasználja a jóindulatodat.

2020. szept. 10. 21:27
 17/33 A kérdező kommentje:
#OFF Emberek, miért hiszitek azt, hogy a tanárok délután, ahogy hazakeverednek és teljesítik az otthon elvégzendő tevékenységeiket még halálra keresik magukat a magánórákkal? Erről a témáról többet nem vagyok hajlandó írni. Aki nem hiszi, azt várja a pálya :)
2020. szept. 11. 00:02
 18/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm az építő válaszokat, sokat segítettetek. nagyjából úgy éreztem, velem van a komoly hiba, de ezek szerint nem, és van, aki ugyanebben vagy hasonló cipőben jár. Nehezen, de elmondtam neki a dolgokat, abban maradtunk, hogy átbeszéljük személyesen is, mert most telefonban sikerült. Majd megírom, mire jutottunk.
2020. szept. 11. 00:05
 19/33 anonim ***** válasza:
Jólvan, ez már egy tök jó lépés volt Kérdező :)
2020. szept. 11. 00:18
 20/33 anonim ***** válasza:
100%
8-as, szerintem nem az volt a kérdés, hogy a kérdező mivel egészítse ki a saját fizetését. Érdekes, az fel sem merül, hogy miért a nő kajáltassa a (nála4-5-ször többet zabáló) pasit, csak úgy szerelemből.
2020. szept. 11. 09:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!