Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hogy esne fiúk ha bnőtök ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy esne fiúk ha bnőtök ezt vágta volna a fejetekhez?

Figyelt kérdés

még összeköltözés előtt mondta barátnőm hogy ő engem nem fog kiszolgálni úgy mint anyám apámat. Ő nem fog nekem ruhát bepakolni ha utazunk valahová.

Ő azóta sem teszi ezt de soha nem kértem tőle. Engem nem kell ellátni eddig sem kellett.

De nagyon rosszul esett tőle hogy alapot sem adtam rá mégis ilyen durván az arcomba Vágta olyan gőgös hangnemben..

2020. aug. 1. 17:44
1 2 3 4
 21/38 A kérdező kommentje:
Azt azért láthatta egy egy nyaralás vagy közösen eltöltött hét után hogy is állok ezekhez a dolgokhoz kb. Nyaralni mi mindig apartmanba megyünk ami majdnem olyan mint az otthon
2020. aug. 1. 22:47
 22/38 anonim ***** válasza:
100%
A 20-as jókat írt. Egyébként (21) kérdező ez egy hét alatt nem feltétlen derül ki. Akkor még simán meg tudja játszani magát az ember. Én is fogtam már ki olyat sajnos, aki olyan rövid idő alatt rendesnek tűnt ilyen szempontból, pedig az ellenkezője volt rá igaz, ez később derült ki.
2020. aug. 1. 22:51
 23/38 anonim ***** válasza:
87%
A sok piros lepontozott teljese fel van háborodva, hogy a nők a 21. században nem szolgálják ki teljesen a férfiakat, mintha csecsemők lennének. :D :D Vicces a frusztráltságuk. :D
2020. aug. 2. 05:11
 24/38 FoxtrotLidérc ***** válasza:
11%
23-as... Legtöbbünknek nem azzal van a baja, hogy (szavaiddal élve) "a nők a 21. században nem szolgálják ki teljesen a férfiakat, mintha csecsemők lennének" (ráadásul úgy, hogy a kérdező esetében amúgy fel sem merült hogy őt bárkinek is ki kellene szolgálni). Itt a lány részéről a nyitott kapuk erőszakos döngetése bicskanyitogató stílusban verte ki a biztosítékot. Kész. Milyen k-va érdekes... Mi barátnőmmel miért tudtuk kulturált hangnemben megbeszélni ugyanezt a témakört? Miért van az, hogy IGAZSÁGOSAN, EGYENLŐEN megosztjuk a házimunkát verbális ideológiai f**zméregetések nélkül? Igen, mi is össze tudunk veszni. Mindketten elég sértődékenyek tudunk lenni, de TÖREKSZÜNK arra, hogy a vitás kérdéseket megbeszéljük flegmázás és bunkózás nélkül, és ami olyan, azon KÖZÖSEN változtassunk.
2020. aug. 2. 06:18
 25/38 anonim ***** válasza:
83%

"De nagyon rosszul esett tőle hogy alapot sem adtam rá mégis ilyen durván az arcomba Vágta olyan gőgös hangnemben.."

Mièrt gondolod, hogy nem adtál rá alapot? Ezek szerint nálatok azt látta, hogy anyukád kiszolgálja apukád, te ebben a mintában nőttèl fel, joggal gondolhatja, vagy tarthat tőle, hogy ezt te is elvárod. Az, hogy nyaraláskor apartmanban hogy viselkedsz, az teljesen más, mint valódi együttèlèskor.

Ès már bocs, de tudom ki vagy, ès már több mint 2 ève teszed fel itt sorra a kèrdèseid. Ès az elsők között, (akkor voltatok az összeköltözès tájèkán, meg akkor már a szüleidnèl együtt èltetek) nos akkor te kifejtetted, hogy úgy gondolod, hogy a háztartásban a nőè a főszerep, a fèrfi még max "besegít". Ès már akkor mószerolta anyád, hogy jaj milyen háziasszony lesz belőle.

Úgyhogy hagyjuk ezt a "nem adtam rá okot" dolgot, mert szerintem igenis bőven megvolt az oka, hogy ezt mondta.

2020. aug. 2. 09:07
 26/38 A kérdező kommentje:
Ezen az oldalon érdekes tudni ki kicsoda..
2020. aug. 2. 09:50
 27/38 anonim ***** válasza:
97%

Hát aki annyi kèrdèst tesz fel, mint te, ráadásul olyan gyakran is, többször ismètelve is, azt már fel lehet ismerni.

Ja ès azèrt baromi èrdekes, hogy mindig vered a nyálad, hogy te hogy kiveszed a rèszed, mègis azt írod az egèsz vasárnapja rámegy a takarításra. Ha kiveszed a rèszed mègis hogy? Ha ketten csináltok 40nm-t? Vagy ha te hèt közben megcsinálgatod a dolgokat. Azèrt vannak itt logikai bukfencek.

2020. aug. 2. 12:40
 28/38 A kérdező kommentje:
Persze az alap dolgokat megcsinálom szó nélkül. De a saját ruháit cuccait nem fogom elpakolni amiket szanaszét hagy állandóan és csak épp lerakja vhova és majd napok hetek múltán teszi el ( ha szólok már) vagy amit összehajtogattam ruháit lusta eltenni a szekrényébe van csak igy bedobja vagy a széken van napokat igy persze h elmegy rá majdnem az egész vasárnap.
2020. aug. 2. 13:23
 29/38 A kérdező kommentje:

Már bocs de nekem takarítás pakolás az is ha a saját cuccaim rendezem..

Amúgy nem kötelező választ írni a kérdéshez csak a vissza gombot kell használni..

2020. aug. 2. 13:25
 30/38 anonim ***** válasza:
100%

"Mi barátnőmmel miért tudtuk kulturált hangnemben megbeszélni ugyanezt a témakört?"

Akkor írd le légyszi, hogy ezt a témakört melyikőtök hozta fel, és hogyan? Te mondtad magadtól, hogy be tudsz magadnak pakolni, vagy ő kérdezett rá valahogy?

2020. aug. 2. 14:08
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!