Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hogy esne fiúk ha bnőtök ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy esne fiúk ha bnőtök ezt vágta volna a fejetekhez?

Figyelt kérdés

még összeköltözés előtt mondta barátnőm hogy ő engem nem fog kiszolgálni úgy mint anyám apámat. Ő nem fog nekem ruhát bepakolni ha utazunk valahová.

Ő azóta sem teszi ezt de soha nem kértem tőle. Engem nem kell ellátni eddig sem kellett.

De nagyon rosszul esett tőle hogy alapot sem adtam rá mégis ilyen durván az arcomba Vágta olyan gőgös hangnemben..

2020. aug. 1. 17:44
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
12%
Kellett egy indok, hogy te legyél a hibás mindenért. Szóval, érezd magad hibásnak, így járhatsz el "helyesen".
2020. aug. 1. 17:46
 2/38 anonim ***** válasza:
19%
Közölném vele, hogy "én meg ezek után lehet nem fogok összeköltözni veled, mert félreismertelek."
2020. aug. 1. 17:49
 3/38 anonim ***** válasza:
22%
Nő létére ez csak használ, de nem szeret.
2020. aug. 1. 17:49
 4/38 anonim ***** válasza:
23%
Keress egy olyan nőt aki téged szeret, valóban szeret és nem érdekből van melletted.
2020. aug. 1. 17:52
 5/38 anonim ***** válasza:
19%
Nem költöztem volna össze egy ilyen feminácival.
2020. aug. 1. 17:54
 6/38 anonim ***** válasza:
70%
Lepontozó-brigád kiemelkedően jó munkát végez ma, jár is nekik egy-egy Sorpóni Ászok védőital.
2020. aug. 1. 17:57
 7/38 anonim ***** válasza:
27%

hát ez gáz

mikor én együtt vagyok a párommal, akkor szeretek a kedvében járni

főzni neki, tisztelem őt, mint férfit

szeretem őt, azért nem esik nehezemre megtenni alapvető dolgokat érte, ha már együtt élünk

szerintem nem szeret téged a párod

2020. aug. 1. 17:58
 8/38 anonim ***** válasza:
26%
Kérdező, ez a nőd, aki tolja a mínuszokat, fogadd részvétem, meg még egy apróbb észre vételt: hallottál már bántalmazó kapcsolatról? ami nem fizikális, hanem szellemi módon nyom le? nézz utána. Ez a nő szerintem nem komplett.Teljesen egyértelmű a reakciójából+ ehhez hozzá jön a te általad leírt dolog. Ez nem egy egészséges ember.
2020. aug. 1. 18:02
 9/38 A kérdező kommentje:

Ha még adtam volna rá alapot..

De inkább én viszem a háztartást..mert ő csak hvgn hajlandó takarítani akkor az egész vasárnap rá megy.

Nekem vhogy a nőiességhez hozzátartozik h ha kell megcsinálja. Én ha tudom dolgozik sokáig akkor pl kirakom a gépet h ő kaja után csak betegye a tányérját és ne kelljen még előtte kipakolnia.

Ellenben ha én később jövök ő nem tesz semmit abból ami " az én munkám" lenne.

2020. aug. 1. 18:04
 10/38 anonim ***** válasza:
85%

Ő csak hisz benne, hogy ezeket mind úgy is eltudod intézni, hogy farokkal a lábad között születtél.

Mi a probléma?

2020. aug. 1. 18:05
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!