Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hogy esne fiúk ha bnőtök ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy esne fiúk ha bnőtök ezt vágta volna a fejetekhez?

Figyelt kérdés

még összeköltözés előtt mondta barátnőm hogy ő engem nem fog kiszolgálni úgy mint anyám apámat. Ő nem fog nekem ruhát bepakolni ha utazunk valahová.

Ő azóta sem teszi ezt de soha nem kértem tőle. Engem nem kell ellátni eddig sem kellett.

De nagyon rosszul esett tőle hogy alapot sem adtam rá mégis ilyen durván az arcomba Vágta olyan gőgös hangnemben..

2020. aug. 1. 17:44
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
90%

2 Huuu micsoda fenyegetés! Biztos meggyászolná bármelyik nő, ha azt mondaná neki egy férfi, hogy nincs összeköltözés ha nem szolgálja ki. Eeez igen.

4 Milyen érdekből? Ezek szerint azt sem tudod ez mit jelent. Pont, hogy nem egy dolgozó nő érdeke, hogy kiszolgálhasson egy férfit.:D

2020. aug. 1. 18:21
 12/38 anonim ***** válasza:
88%

Ez a házimunka dolog nagyon fáj neked kérdező. Ez hányadik kérdés amiben elő hozod?

Ami az alap kérdést illeti, szerintem le kell fektetni a szabályokat az összeköltözés előtt. Ő jelezte, hogy szerinte hogy van ez jól.

Felnőtt embereknél nincs is rendjén a kiszolgálás.

Ha neked nem jó, ahogy van, akkor neked is jelezned kell. Így lehet kialakítani a közös szabályrendszert.

Ha szerinted nem elég figyelmes, akkor hívd fel rá a figyelmét.

2020. aug. 1. 18:22
 13/38 anonim ***** válasza:
98%

Szerintem egyszerűen csak rossz mintát látott otthon és eh megviselte és nem tudja szépen kifejezni. Nem hiszem hogy ez pont NEKED szólt, inkább kibukott a felszínre a rossz elmény és inkább a rossz minta ellen szól.

Plusz nem tudja normálisan kifejezni. Ennyi.

2020. aug. 1. 18:27
 14/38 anonim ***** válasza:
8%
#11 a lelketlen 3,14csák nem gyászolnak semmit. Képtelek erre, mivel nincs lelkük. Az ilyenekért nem kár.
2020. aug. 1. 18:54
 15/38 anonim ***** válasza:
16%
Kérdező, keress egy normális kis nőt, aki tud emberileg úgy hozzád állni ahogy kell. Borzasztó olvasni ezt az egyoldalúságot. Én a helyedben kivágnám, hogy a lába ne érje a földet. kb. ennyit ér ez az illető "nő" létére.
2020. aug. 1. 19:01
 16/38 anonim ***** válasza:
95%
Figyelj, elmondta ezt, így nem mondhatod később, hogy nem figyelmeztetett.
2020. aug. 1. 19:32
 17/38 anonim ***** válasza:
92%

Ez nem neked szólt, csak kijöttek belőle a régi sérelmek, elfojtott félelmek. Én megértem, mert lányként én is a család csicskája voltam, akivel bármit meg lehet tenni...

Érdemes lenne megbeszélnetek ezt. Valószínűleg nem veled van a baj, csak a barátnőd még nem tudta elengedni a múltat.

2020. aug. 1. 19:37
 18/38 anonim ***** válasza:
98%

"még összeköltözés előtt mondta barátnőm hogy ő engem nem fog kiszolgálni úgy mint anyám apámat. Ő nem fog nekem ruhát bepakolni ha utazunk valahová."

Most komolyan kérdezem, ezt amúgy hogy lehet kideríteni egy férfiról, hogy ilyen-e? Mert itt most a barátnőd kifakadt, nem a legjobb reakció.

De máshogy hogy tudta volna meg? Megkérdezi, hogy "figyi cica, te amúgy önálló vagy, vagy nekem kell bepakolni a ruháidat?"

2020. aug. 1. 19:48
 19/38 anonim ***** válasza:
15%
14 Jaja. Majd te sírsz helyettük.
2020. aug. 1. 22:30
 20/38 FoxtrotLidérc ***** válasza:
22%

Ahogy elnézem a többieket, ma röpködni fognak a piroskák... XD Nem baj, beleállok a vörös viharba. XD

Kérdező: A barátnőd gyanítom hogy baromi erélyes próbált lenni, de ebben durván túllőtt a célon. Nem hiszem, hogy ezt így kellett volna közölnie - ráadásul úgy, hogy fel sem merült az adott problémakör.

A barátnőd szemszögéből ott van a félelem, hogy esetleg hoztad magaddal otthonról ezt a viselkedésmintát (de akkor meg felmerül a kérdés, hogy mennyire ismer téged, ha ilyen hangnemben közli a mondandóját olyasmiről, ami konkrétan kialakulóban sincs). Érdemes lenne neki megmondanod higgadt hangnemben, hogy miért esett sz**ul az amit mondott és főleg ahogyaan.

Kérdésedre válaszolva: Nekem igencsak rosszul esett volna egy ilyen megnyilvánulás (az nem kifejezés!). És lesz szíves veled tisztességesen beszélni, ha rád egyenrangú társként tekint, ugyanis ez itt kezdődik. Mindkét oldalról. Úgyhogy ezt jobb, ha MÁR MOST tudatosítja magában.

2020. aug. 1. 22:38
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!