Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Az ilyen "karrierem van"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ilyen "karrierem van" lótifuti munkát végző irodista lányokat általában egy jobban kereső pasi tartja azon az életszínvonalon amin vannak?

Figyelt kérdés

mert a fotók jönnek a nyaralásokról, éttermekről, dőzsölésről.

ezek a munkák nem fizetnek sokszor jobban mint egy operátor bére.

a pasik dőzsöltetik ezeket a nőket?

F/29

2020. júl. 22. 14:58
1 2 3 4 5 6
 51/53 anonim ***** válasza:
67%

De ki írt arról hogy azért megy nyaralni hogy spóroljon? XDD

Én arról írok hogy nem kell sokszázezret költeni egy nyaralásra, ennyi. De kötöd az ebet a karóhoz hogy muszáj, mert különben közös fürdő lesz meg kiflit kell enni...???? :D

2020. júl. 28. 16:47
 52/53 anonim ***** válasza:
0%
Nem, nem ezt írtam. Te irtad h nyaralás = 40/hét. Helyesbítetted, szállás egy hétig, oké. Akkor vagy én szeretek kötetlenül nyaralni, és nem a forintokat számolni, vagy csak én voltam drága helyeken. Horvátország nem jön ki 1 hétre 40-ből, sőt 140ből sem egy normális hotelben, vagy apartmanban, ahol nincs rajtatok kívül más idegen ember. De Bulgária sem, Olaszország sem, sőt még a Balaton sem, ha csak nincs ott nyaralód.
2020. júl. 28. 16:52
 53/53 anonim ***** válasza:
48%
Köztudott, hogy sok nő (férfi is, de ez az utazgató rongyrázás inkább a nőkre jellemző) a FB -on és Instagramon igyekszik demonstrálni, milyen jó dolga van. Ezért ha valahogy kijutnak külföldre, azonnal húsz fotót lőnek minden menő helyzetről, minden kajáról, amit kitesznek eléjük, és egytől egyig posztolják ezeket. Lehet, hogy összesen egy-két alkalommal voltak ilyen helyeken évente, de arról lesz 200 kép, ezért úgy tűnik, mintha minden nap tengerparton süttetnék magukat, luxusétteremben ennének, hajókáznának, stb... Persze vannak, akik tényleg sokat vannak ilyen helyeken, de a 90% csak őket igyekszik utánozni.
2021. márc. 29. 02:30
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!