Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ilyen "karrierem van" lótifuti munkát végző irodista lányokat általában egy jobban kereső pasi tartja azon az életszínvonalon amin vannak?
Figyelt kérdés
mert a fotók jönnek a nyaralásokról, éttermekről, dőzsölésről.
ezek a munkák nem fizetnek sokszor jobban mint egy operátor bére.
a pasik dőzsöltetik ezeket a nőket?
F/29
2020. júl. 22. 14:58
21/53 anonim válasza:
21: Fonyód faházas szállások, van téglaházas része is. 1 hét kijön sztem max egy 20-asból. Légkondit, tévét ne várj, max hűtőt. De a Balaton-part 5 perc sétára van.
22/53 anonim válasza:
23/53 anonim válasza:
4 Mire használsz annyi pénzt? De most komolyan mindig érdekelt az ilyesmi. Ha már a max 700-ból is mindenened kijön, mit csinálsz a többiből? N vagyok csak érdekel, mert ebből elvileg 3 ember kijönne.
24/53 anonim válasza:
Egyrészt aki ésszel bánik a pénzzel, annak nem okoz gondot félretenni évi 1-2 nyaralásra és havi egyszeri étteremre, akármennyit is keres (mármint, ha keres a létminimumon túli összeget, és azért elég sokan vannak, akik keresnek, én lótifuti irodistaként 310 nettót kapok 3 év munkaviszonnyal, ami nem sok, nem ebből fogom megváltani a világot, de még Budapesten is elegendő az önfenntartásra és félretenni, és szerintem többségében ilyen fizukat kapnak a "lótifuti irodisták", akik normális helyen találnak munkát). Másfelől ha esetleg együtt élnek a párjukkal, akkor a mindennapi költségek csökkennek, így többet tudnak félretenni közös programokra. Ez nem azt jelenti, hogy a pasi pénzelné őket, simán csak ketten könnyebb a szekeret tologatni előre. Ha a pasi is keres ugyanannyit, mint a nő, akkor az már bőven elég egy kényelmes életre (most nem csak az én fizum figyelembe véve, ha valaki 200 nettót keres is ugyanezt tartom, ketten együtt megkeresnek 400-at, azért az teljesen jó fizetés már egy háztartásnak), amiből igenis lehet félretenni annyit, hogy probléma nélkül mehessenek nyaralni és "dőzsölni". Főleg, ha kifognak akciós ajánlatokat meg eleve nem a világ legdrágább helyeire mennek (Görögország pl kifejezetten olcsó nyaralós uticél, a repülő Athénba legutóbb, amikor néztem, valami 20.000 ft volt/fő két irányba, ez azért nem egy elképzelhetetlenül nagy összeg).
25/53 anonim válasza:
Utoljára 2 éve, meg idén is mentünk volna, de végül idén nem jön össze a vírus miatt.
Nem értem, miért kéne nekem mutogatnom bármit. Ajánlottam az oldalt, írd be a keresőbe és nézz körül. (Igen, járványhelyzeten kívül is hasonló árak vannak.)
Balatonon én is csak kempingben voltam 100k alatt, de külföldre simán lehet menni. Fapadosok párezer forintért visznek-hoznak, szállást meg simán lehet találni nem luxus áron.
26/53 anonim válasza:
23-as, ne röhögtess! Egy ócska tömegszállásra menjek nyaralni a Box-Spring ágyamból? Ettől eltekintve egy önkormányzat kis kapacitású jó helyen lévő üdülőjében csókos alapon elviszik a helyeket a dolgozók.
27/53 anonim válasza:
Én gépészmérnöki BSc diplomával, 2 évet alulról súrolva kaptam eddig nettó 250 körül Pesten versenyszférában (kis, családi cégnél). Ez rohadt kevés, de közszférában kezdtem, ott kb nettó 185-öt kaptam, nem is maradtam ott 4 hónapnál többet. Rohadt peches vagyok eddig munka terén, de még így is tudok félretenni. Nyilván nem feltétlen külföldre járnék nyaralni, de azért átlagosabb helyekre el tudok menni. Hát remélem majd alakul ez feljebb idővel. 30F
28/53 anonim válasza:
27, ha meg a legjobb helyeket akarod, ne rinyálj, ha fizetned kell!
29/53 anonim válasza:
27es jól beszél. Jóhogy nem hajléktalanszállásra mész nyaralni. Egy 2-3 csillagos szálloda is alsó hangon 15-20/éjeszaka. Miről beszéltek emberek? Hiába pontozgatjátok fel a baromságot, attól még nem lesz igaz. Nézd meg már a benzinárakat is, tengerpart 1000km, 6-7literes fogyasztással már az is 20-40ezer. Azért mentek nyaralni h fogatokhoz verjétek a garast? Idióták, és még egymást biztatják is. A kérdezőnek meg, az irodista istenverte állatok meg mások pénzéből mennek nyaralni. Jól látod. De azt is láthatod, mindenkinek mást jelent a nyaralás. Valakinek nélkülözést koplalást 2 hétig, valakinek meg "felüdülést". Nyilván amelyik azt nyilatkozza h hr-es, azt milliós fizetése van, az vagy kamu, vagy egy kva. Ész nélkül nem adnak pénzt, csak ha erkölcstelenkedsz. Ilyen egyszerű. Lehet lepontozni...
30/53 anonim válasza:
Honnan tudod, ki mit dolgozik? Engem mindig HR-esnek néznek, aztán koppannak, mikor becsücsülök interjúztatni vezető fejlesztőként. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!