Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ilyen "karrierem van" lótifuti munkát végző irodista lányokat általában egy jobban kereső pasi tartja azon az életszínvonalon amin vannak?
mert a fotók jönnek a nyaralásokról, éttermekről, dőzsölésről.
ezek a munkák nem fizetnek sokszor jobban mint egy operátor bére.
a pasik dőzsöltetik ezeket a nőket?
F/29
"Sörgyári portás kérdése:"
:))))
Én egyetemistaként is kijutottam Ausztráliába két hétre csupán százezer forintból (amit diákmunkával kerestem meg), mert a kinti barátnőm elszállásolt.
Utazni kifejezetten olcsón is lehet, csak akkor nem költesz mindenféle felesleges dologra. Kinti ismerős nélkül is olcsó, például a Lingoo-n találsz családokat, akik változó időszakokra befogadnak és akár még az idegenvezető és nyelvtanár szerepét is magukra vállalják: [link]
Értem én, hogy irigykedsz, de nem kell egyből gyűlölködni és fújni a másikra. Ha pedig a párja vagy az apja fizeti, arra se lehet egy rossz szavad se. ;)
21/L
8-as
"fillérekből el lehet utazni tök jó helyekre"
Például?
Ha Magyarországra, ha Spanyolországba megyek 1 hétre minimum 1000 eurómba kerül.
6-osnak 2-es jól modta van kétmillió milliomos az országban.
Ajánlom az utazómajom oldalt, pár tízezer forintból már simán lehet tengerparton nyaralni. :)
Aki tud félrerakni és nem b..a el a pénzét minden hülyeségre, az simán elmehet ilyen helyekre. Nekem nettó 245-ből is megvan az évi 2 nyaralás, csak én utálok utazni :)
Inkább a helyi erdőt járom ingyen :)
"Ajánlom az utazómajom oldalt, pár tízezer forintból már simán lehet tengerparton nyaralni." Hol és mikor jártál tengerparton 100.000 forint alatt? Álmaidban? 30 éve?
A pár 10.000 nekem alhangon 35*10.000 szokott lenni.
Mutass egy nyaralást főszezonban tenger vagy Balaton parton 4* félpanzió utazással 100.000 alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!