Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Az ilyen "karrierem van"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ilyen "karrierem van" lótifuti munkát végző irodista lányokat általában egy jobban kereső pasi tartja azon az életszínvonalon amin vannak?

Figyelt kérdés

mert a fotók jönnek a nyaralásokról, éttermekről, dőzsölésről.

ezek a munkák nem fizetnek sokszor jobban mint egy operátor bére.

a pasik dőzsöltetik ezeket a nőket?

F/29

2020. júl. 22. 14:58
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:
89%
Mi többen utaztunk barátokkal tengerhez (úgy, hogy kb. 20 méterre volt az apartmantól a gyönyörű part, amire az erkélyünk nézett) és fejenként megvoltunk kb. 30-40 ezer forintból. Ennyit a "hatttalmas luxusról". 😂
2020. júl. 22. 17:18
 32/53 anonim ***** válasza:
100%

Létezik olyan, hogy apartman! A repjegy se drága, elvileg nem zabálni szaltok fel!

Akinek ez nem felel meg, az igen, fizesse a saját és a nője igényeit! Nem pofazni kell! A legtöbben, akik ilyeneket írnak még Ausztriába se jutottak el!

Nekem telne szállodára is, mégsem megyek.

Amúgy meg nem mindegy ki kinek mit fizet?

N28

2020. júl. 22. 17:19
 33/53 anonim ***** válasza:
100%
Mi 100-ból voltunk ketten Batumiban egy hétig. A kaja még olcsóbb is volt, mint itthon :D
2020. júl. 22. 17:26
 34/53 anonim ***** válasza:
76%

De mi nem igaz? Nézd meg a wizzair oldalát, ott a repjegy ára. Nézz fel bookingra, ott vannak a szállások árai. Mi baromság ezen?

2020. júl. 22. 17:59
 35/53 anonim ***** válasza:
47%
Érdekes reakciókat generált a kérdező. :) Irodista lányokat említ példának, amire válaszoltak nem lóti-futi beosztású diplomázottak is. Akadt, aki havi nettó 240 ezerből is simán megoldja külföldi nyaralását .... ami lehetséges, ha nem budapesti albérletben lakik egyedül.
2020. júl. 23. 07:46
 36/53 anonim ***** válasza:
25%

34-es, nem az odaút a drága, hanem az ott töltött minőségi idő. Neked ha minőségi h 20an laktok 1 apartmanban, azt zsíroskenyéren éltek, akkor tedd, de számomra nem ez a nyaralás fogalma.

Ahogy a 31-es is irta, mivel olyan kanja nincs h elvigye minőségi nyaralásra, ezért rákényszerül többesnyaralásra a költségek miatt. Ne beszéljtek már hülyeségeket. Lebontom egy számomra minőségi nyaralás árát, ami tavaly volt párommal:

Benzin 80ezer, mert nem fogok 110el pedálhoz sem érni ha már megy az autó rendesen. Igen, megy, mert nem 60le.

Horvátország:

szállás: 3éjszaka/2főre: 180ezer. 4 csillagos szálloda a tenger partjától 60méterre, és tengerre néző szobával félpanzióval.

Minden este romantikus iszogatás, beszélgetés a hotel privát tengerpartján. Itt kb 20-30ezer/éjszaka a költött pénz. Ozujusko, borok, nassolás, ezaz.

2. nap úgy dönttünk hirtelen, hogy ugorjunk át velencébe, mivel megy oda hajó a szállodánktól nem messze. Mivel túl soknak tartottam a hajón töltött időt, akkor legyen autóval. Átugrottunk autóval, benzin 50ezer oda vissza. Szétnéztünk, ettünk 1 jó olasz pizzát, majd vissza a szállodába.

3.nap úgy bkurtam az asszonnyal, hogy mulatósra nyomtam a tengerparton :)

4.nap haza.

Ez az egész hercehurca 250-300ban állt meg, mert az úton is enni/inni kell, ami nem 40fokos coke light lesz ami felmelegedett az autóban. Szóval nekem ne hazudozzatok 30ezerből mentek nyaralni Bakumba meg ide meg oda. Az nem nyaralás akkor, hanem koplalás, meg nélkülözés. Lehet h 20ezer ft a repülőjegy ára Olaszországban (feltételezem koronavírus miatt), de még ha standart ennyi is lenne, akkor is ott kell lenni és élvezni a dolgokat. A gondolázás sem 1000ft ha Olaszország/Velence. Szállás és szállás között is van különbség, a 29-esnek szállás a földbe ásott lyuk, nekem nem. Nyilván árban 10x-es a különbség. Kinek mi...

2020. júl. 23. 11:19
 37/53 anonim ***** válasza:
14%
Pontozzatok le nyugodtan, de nem én tehetek arról h nincstelenek vagytok. Én is dolgozom sokszor hajnalokig, hogy ne kelljen nélkülönzöm és mindenem meglegyen amit szeretnélk. Gondolom arra már nem vagytok irigyek, csak arra mikor a "munkám gyümölcsét élvezem". Gondolom főként életképtelen nőszemélyek pontozgatnak... Szrügy, ettől még nem változik meg az életetek. Talán tenni kellene ellene, hogy ne nélkülözzetek, nem pedig újjal mutogatni...
2020. júl. 23. 11:32
 38/53 anonim ***** válasza:
5%
37-es ne szomorkodj. Akik itt 40 ezerből tengerpartra mennek, azok még a Balatonnál sem voltak saját erőből. Álmodoznak.
2020. júl. 23. 11:57
 39/53 anonim ***** válasza:
100%
Múltkor elutaztam Szentendrére biciklivel, és ettem egy sajtos-tejfölös lángost 800 Ft-ért, majd hazautaztam. Jó, hát tekerni kellett, de nem volt útiköltség.
2020. júl. 23. 13:39
 40/53 anonim ***** válasza:
Utolsó: Ez aztán a nyaralás, amit évente 1-2x teszel.
2020. júl. 23. 13:45
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!