Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szerintetek is szexisebb egy kockás inges izmos traktorvezető vagy egy kantáros nadrágos szerelő srác, mint egy öltönyös irodista?
Na, az első link rossz.
Nem nőként, de kérdező tényleg olyan nehéz megérteni?
Legyél olyan full izom, mint a favágó, elegáns mint az irodista, okos és művelt mint a filozófus és gazdag, mint a bankár. Tényleg olyan nehéz megérteni, hogy ez az alap beugró? :D
Szexelni nem ruhában fogunk.
Egyébként ingfétisem van, szóval nem tudom.
Az a lényeg, hogy meztelenül nézzen ki legjobban!
Egyébként pont az öltöny a gyengém. Csak kevés férfi tudja viselni, a többségnek nem áll jól, és feszeng, mint egy kisiskolás az anyák napi ünneplőben. Sajnos.
Köszönöm a válaszokat!
Egyébként nőként kérdeztem. Engem nagyon izgatnak a kétkezi munkások, főleg ha munkás overálban vannak. :)
Meg a kockás "favágóing" farmerral.... :)
Az öltöny illetve az a kimért inges cucc ami pl a bankban dolgozó pasikon van számomra egyáltalán nem vonzó.
A katonákat írta valaki, hát, az sem lehet rossz! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!