Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mi a véleményetek az auto/motor szerelő pasikról?
Háááát ez nehéz, de megpróbálok valami hasznosat írni. A kéz érdessége nem számít, csak a szexuális szituációkban, mikor érzékeny ponton érsz hozzá, és akkor lehet nagyon zavaró a dolog..talán krémezhetnéd. A másik meg, ha nem szereti hogy olajosan mész érte, akkor lehet hogy ő szégyenli a munkádat, talán alantasnak tartja vagy a barátai előtt "cikinek"...ezt nem tudom, attól is függ, hogy milyen körökben mozog a csaj. Annyit mondok én vidéki vagyok és nekem NEM LENNE PROBLÉMA. Talán a csajban keresd a hibát, ne a munkádban. de komolyan. Ő a hülye és emiatt nehogy bármiféle rossz érzésed legyen.
21/L
Nekem semleges. Volt érdes kezű melós barátom, de én is mondtam neki, hogy kenje.
Szerintem akármilyen foglalkozású valaki, alap, hogy a kedvesével tisztán, illatosan, átöltözve, lefürödve találkozzon, nem abban a ruhában, amiben egész nap dolgozott. Úgyhogy ebben részben igaza volt a csajnak.
párom magának szerelgeti a kocsiját...elnézegetem messziről ahogy izzadt meg olajos..látványnak jó...
DE
mielőtt hozzámérne,előtte fürödjön meg,jobb szeretem ingben,öltönynaciban aktatáskával amikor irodából jön:D
de kinek mi jön be...
22/L
14:48 /88% Igen elvárható hoyg illatosan stb... de mi már nem fél éve éve voltunk akkor együtt. És ha munka kellős közepén, hív hogy mennyek ki elé akkor ne pattogjon már..
A többi értelmes válaszadónak KÖSZÖNÖM.Kezemet természetesen kenegetem mindennel de hát...
szexí..:D
olajos pasi, munka ruha 8) mocik, autók...motoros talik...:D
hova jobbat?:P:D
találsz majd olyan lányt aki tolerálja és szereti is..:D
csak győzd kivárni..:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!