Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mi a véleményetek az auto/motor szerelő pasikról?
lassan randicsatorna nyilik itten :D
biztos lesz par telo amit fel tudsz majd hivni :D
amugy meg ha plaza csajjal jossz ossze es ez lesz a vege hogy letagad szerintem nem is kene gondolkoznod rajta. mert azzal erzed majd jol magad amugy is aki elfogad olyannak aki vagy mindennel egyutt. meloval meg szar olajos kezzel egyutt... szal fel a fejjel aztan csak szerelgessel felmeztelenul majd bebotlik egy kedves olaj tolerans kisasszony arrafele :D
bocs az ekezetert kulfoldi keyboard...
Én Pincér vagyok mindig ápolt külső nagy szókincs alkalmazkodó képes és mindig tiszta vagyok!?kérdezem én aki egsz nap az olajgózben futkározik a konyhán!egy nap az átlagos embernél 2* annyival fogok kezet!
Akkor melyikünk a tisztább kérdezem én!Az aki olajos és izzadság szaga van (auto-motor szerelő barűtunk) vagy én aki izzadt olajos a bőre mert ugyan ugymegtapad az olajgőz és izzadságszagú!!
Az én munkás ruhám fehéring öltönynadrág nyakkendő!
Szerintem terajtad nincs annyi baktérium meg korokozó(vagy hogy kell irni)mint rajtam egy hosszú nap után!te vagy a tisztább!ne pattogjon ha a melóbol rángatott el!
roncsderbin ismertem meg a páromat akkor autószerelő volt és vakmerő versenyző, akkoriban és most sem zavarna ha még ezzel foglalkozna
kézkrém: körömvirágos krém, neki bevált
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!