Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Mi a véleményetek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mi a véleményetek az auto/motor szerelő pasikról?

Figyelt kérdés
Szóval!Titeket vonz vagy inkább taszít?Csak mert nekünk nem igazán lehet állandóan ápolt kezünk stbstb...Csak mert sajnos elég kevés lányt találtam aki ezt tudja tolerálni...Volt még olyanra is példa, hogy félmeztelenül egy olajosan egy overálba mentem az aktuális barátnőmért és majdnem, hogy le tagadott hogy ismer, alig akart beülni mellém a kocsiba.:D
2010. ápr. 20. 14:32
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Szerintem fél év után is kell tetszeni a párunknak :) De ha munka közben ugrasztott, akkor tényleg érthető, hogy nem volt időd átöltözni, megfürödni, ez esetben inkább örült volna, hogy félbehagytad miatta a munkát. Mindenképp túlreagálta, az tény.
2010. ápr. 22. 00:36
 12/17 anonim ***** válasza:
szexi,de nagyon!so shut up and drive!:)
2010. ápr. 23. 10:18
 13/17 anonim válasza:

lassan randicsatorna nyilik itten :D

biztos lesz par telo amit fel tudsz majd hivni :D

amugy meg ha plaza csajjal jossz ossze es ez lesz a vege hogy letagad szerintem nem is kene gondolkoznod rajta. mert azzal erzed majd jol magad amugy is aki elfogad olyannak aki vagy mindennel egyutt. meloval meg szar olajos kezzel egyutt... szal fel a fejjel aztan csak szerelgessel felmeztelenul majd bebotlik egy kedves olaj tolerans kisasszony arrafele :D

bocs az ekezetert kulfoldi keyboard...

2010. ápr. 23. 11:06
 14/17 anonim ***** válasza:
Nekem bejönnek!:) (Amúgy motoros-csaj vok.)
2010. ápr. 23. 12:03
 15/17 anonim válasza:

Én Pincér vagyok mindig ápolt külső nagy szókincs alkalmazkodó képes és mindig tiszta vagyok!?kérdezem én aki egsz nap az olajgózben futkározik a konyhán!egy nap az átlagos embernél 2* annyival fogok kezet!

Akkor melyikünk a tisztább kérdezem én!Az aki olajos és izzadság szaga van (auto-motor szerelő barűtunk) vagy én aki izzadt olajos a bőre mert ugyan ugymegtapad az olajgőz és izzadságszagú!!

Az én munkás ruhám fehéring öltönynadrág nyakkendő!

Szerintem terajtad nincs annyi baktérium meg korokozó(vagy hogy kell irni)mint rajtam egy hosszú nap után!te vagy a tisztább!ne pattogjon ha a melóbol rángatott el!

2010. ápr. 23. 12:23
 16/17 anonim ***** válasza:
Nos én egy bnömet épp egy gyorsulási versenyen ismertem meg xD Ott szedem szét az srt meg eltört a variátor egy görgőcsuszkája és odajött megkérdezni hogy segíthet-e én persze egyből hogy egy plázacica nem segítsen hisz majd sír a letört körme miatt. Erre felvette a légkulcsot fél perc alatt szétkapta a varit Oo én csak néztem. Két évig jártunk együtt mindenféle versenyekre, egész éjszakékat töltöttünk együtt a garázsban amikor épitettük a dragját. Szóval jó volt. -...Perfect...-
2010. ápr. 23. 14:52
 17/17 anonim ***** válasza:

roncsderbin ismertem meg a páromat akkor autószerelő volt és vakmerő versenyző, akkoriban és most sem zavarna ha még ezzel foglalkozna

kézkrém: körömvirágos krém, neki bevált

2010. ápr. 23. 16:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!