Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"irodista" férfiként van esélyem a nőknél?
Alapból helyes férfinek tartom magam, viszont a munkám miatt eléggé visszafogottabban öltözködök, tetoválásom is csak olyan helyen van ahol nem látszik. Fehér a bőröm, szoliba nem járok, napon nem vagyok olyan sokat, hogy barnuljak. Frizurám sem extrém. Vékony vagyok, habár sportolok focizok ez nem látszik kivülről.
A nőknek totál az én ellentétem jön be, kopasz kigyúrt szolis (vagy roma) tetkós ember.
A munkámmal nagyon elégedett vagyok, csak kérdés mennyire vonzó egy nőnek.
25 f
Mintha magamat irnam le,csak lanyban.
Kopasz kigyurt pasik akik szoliznak..fuj,hogy veszed hogy ez jon be a csajoknak?
Ha most azt írom, hogy van, akinél ez teljesen rendben van, akkor el fogod ezt nekem hinni?
Vagy tovább szövögeted a fantáziádat?
Fehér bőrre pedig ajánlom az olajos sárgarépát megevésre. Főleg úgy hatásosabb, ha az olajon megdinsztelsz egy kis hagymát és utána teszed bele a karikákra vágott sárgarépát és enyhén puhára főzöd.
Kipróbáltam. Tuti recept. Fehér bőrű vagyok, tudom milyen.
"A nőknek totál az én ellentétem jön be, kopasz kigyúrt szolis (vagy roma) tetkós ember"
Akkor valószínűlek te műhajas, műcsöcsös, kacsaszájú nőkre pályázol.
A pocakos kopaszodó irodista negyvenes kollégámnak van párkapcsolata.
Kb átlagosan nézel ki, nem értem, hogy mi a gond
Hogyne lehetne? Nem is értem, hogy honnan jött ez a kérdés. Meg mondjuk azt sem, hogy te milyen körökben mozoghatsz a tapasztalataid alapján, ahogyan leírtad a mai nők "ideálját". Normális esetben pedig nem a munkád az, amihez egy nőnek vonzódnia kellene, hanem hozzád, férfihoz.
Szerintem egy teljesen normális fiú látszatát keltheted, aki bármikor találhatna magának barátnőt. Nem vagy önbizalom hiányos?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!