Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Dagadt fèrfikènt mennyi az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dagadt fèrfikènt mennyi az esèlye?

Figyelt kérdés

Most arra lennék kíváncsi hogy a mellèbeszelés és a kéretlen életmódváltás tanácsokon kívül. Mennyi az esèlye egy elhízott 25-30 közötti férfinek egy átlagos pl 165-175 cm, 50-60 kgos azért csinos nőt találni?

Tegyük fel hogy a szemèly nem mindig volt kövèr, de lènyegèben 5-10 ève nem talált partnert.

Saját tapasztalataim szerint szeretnèk segíteni az ilyen férfiaknak! Hidjètek el ne várjàtok a csodàt! Kezdjetek sportolni mert várhattok nyugdíjas korotokig is mackósan, senkinek nem fogtok kelleni.

2018. máj. 7. 11:00
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
93%
Most lényegében az utolsó bekezdésedben válaszoltál is a kérdésedre? o.O
2018. máj. 7. 11:05
 2/14 anonim ***** válasza:
94%

"mellèbeszelés és a kéretlen életmódváltás tanácsokon kívül."

"Hidjètek el ne várjàtok a csodàt! Kezdjetek sportolni mert várhattok nyugdíjas korotokig is mackósan, senkinek nem fogtok kelleni."

2018. máj. 7. 11:07
 3/14 anonim ***** válasza:
*higgyétek
2018. máj. 7. 11:24
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Azért igényeid vannak. Átlagos magasságú, vékony csinos nőt akarsz, úgy hogy te magad egy elhízott malac vagy. Vagy fogjál le, vagy ne legyen ekkora igenyed és éld be egy átlagos nővel
2018. máj. 7. 11:31
 5/14 anonim ***** válasza:
Érdekes, én mackósan több nőnek is kellek, de oké, te biztosan jobban tudod. :D
2018. máj. 7. 11:32
 6/14 anonim ***** válasza:
50%

ha az összkép jó és a pasi is jófej, okos, vicces, akkor persze kaphat, sok csajt nem zavarja a felesleg.

de a legjobb hír! hogy a kövérség kezelhető! ez nem fogyatékosság, nem veleszületett rendellenesség, nem magasság, vagy farok méret ami ellen nem tudsz semmit csinálni! ez egy olyan dolog, hogy felemeled a segged, elmész kicsit tornászni, abbahagyod a kólát és 2 hónap múlva máris -10kg!

2018. máj. 7. 12:15
 7/14 anonim ***** válasza:
Én is ismerek kövér srácot (konkrétan az unokatestvérem az), akinek olyan a szövege és az attitűdje, hogy sosincs nő nélkül. De egy alapból gátlásos és betoji srác jobban jár a fogyókúrával.
2018. máj. 7. 12:35
 8/14 A kérdező kommentje:

:D

Nem vagyok alacsony és nagy a farkam. Ez senkit se èrdekelt csak hogy nem vagyok vèkony.

2018. máj. 7. 12:37
 9/14 anonim ***** válasza:

A kövéreknek elveszi a háj ott alul a lényeget és általában emiatt sincs nagy farkuk.

Bár engem nem érdekelne a farkad ha akkora vagy mint egy ház. Ja, és sajnos a jó duma sem javít a helyzeten. Bocsi.

2018. máj. 7. 12:39
 10/14 A kérdező kommentje:
Annyira nem vagyok kövér hogy behízzam a farkam. De èn màr feladtam a párkeresést. A többinek szeretnèk segíteni hogy ne pazaroljàk az idejüket! Mert nőt csak abban az esetben talàlnak ha lefogynak vagy ha nyernek a lottón.
2018. máj. 7. 12:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!