Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dagadt fèrfikènt mennyi az esèlye?
Most arra lennék kíváncsi hogy a mellèbeszelés és a kéretlen életmódváltás tanácsokon kívül. Mennyi az esèlye egy elhízott 25-30 közötti férfinek egy átlagos pl 165-175 cm, 50-60 kgos azért csinos nőt találni?
Tegyük fel hogy a szemèly nem mindig volt kövèr, de lènyegèben 5-10 ève nem talált partnert.
Saját tapasztalataim szerint szeretnèk segíteni az ilyen férfiaknak! Hidjètek el ne várjàtok a csodàt! Kezdjetek sportolni mert várhattok nyugdíjas korotokig is mackósan, senkinek nem fogtok kelleni.
"mellèbeszelés és a kéretlen életmódváltás tanácsokon kívül."
"Hidjètek el ne várjàtok a csodàt! Kezdjetek sportolni mert várhattok nyugdíjas korotokig is mackósan, senkinek nem fogtok kelleni."
ha az összkép jó és a pasi is jófej, okos, vicces, akkor persze kaphat, sok csajt nem zavarja a felesleg.
de a legjobb hír! hogy a kövérség kezelhető! ez nem fogyatékosság, nem veleszületett rendellenesség, nem magasság, vagy farok méret ami ellen nem tudsz semmit csinálni! ez egy olyan dolog, hogy felemeled a segged, elmész kicsit tornászni, abbahagyod a kólát és 2 hónap múlva máris -10kg!
:D
Nem vagyok alacsony és nagy a farkam. Ez senkit se èrdekelt csak hogy nem vagyok vèkony.
A kövéreknek elveszi a háj ott alul a lényeget és általában emiatt sincs nagy farkuk.
Bár engem nem érdekelne a farkad ha akkora vagy mint egy ház. Ja, és sajnos a jó duma sem javít a helyzeten. Bocsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!