Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lehet meleg vagy aszexuális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet meleg vagy aszexuális lennék 34 éves férfiként?

Figyelt kérdés

34 éves férfi vagyok. A nők állítólag nagyon helyesnek tartanak, de akár hisztitek akár nem még teljesen szűz vagyok. Igaz lehetett volna esély rá, hogy összejöjjön nővel, de valahogy nem éreztem vágyat rá, úgy voltam vele, hogy minek, inkább nem..

Rosszul érzem magam emiatt, mert látom a környezetem mindenikek család, társ stb...és ez nyilván nem normális dolog..

2018. ápr. 28. 20:54
 1/3 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező! Meleg akkor vagy, ha vonzódsz a férfiakhoz. Ha ez nem áll fenn, akkor nem vagy az. Inkább túl gátlásos lehetsz a nőkhöz.
2018. ápr. 28. 20:57
 2/3 anonim ***** válasza:

A,

Vonzódsz más férfiakhoz? Gondoltál már arra, hogy jó lenne kipróbálni egy másik férfival? Ha igen, akkor meleg vagy.

B,

Nem érdekel a szex, nincsenek szexuális vágyaid? Ha igen, akkor aszexuális vagy.

Ha egyik sem, akkor valami lelki gebaszra gyanakszom. Pszichológus, szexuálpszichológus talán segíthet.

2018. ápr. 28. 20:57
 3/3 anonim ***** válasza:
0%
Ha nem vonzódsz a férfiakhoz akkor nem vagy meleg. Ha nem vonz a szex sem akkor aszexuális vagy.
2018. ápr. 28. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!