Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiként van esélyem társat találni anyagi kompenzációért cserébe a puncs.hu-n?
Figyelt kérdés
2018. máj. 5. 17:44
1/9 A kérdező kommentje:
Mármint én vagyok aki igényelné az anyagiakat és nőket keresek.
2018. máj. 5. 17:45
2/9 anonim válasza:
Hát kb. annyi, mint az ingatlan.com-on olyan lakást találni, amiért neked fizetnek ha megveszed. :D:D:D:D
3/9 anonim válasza:
Dobj fel egy képet a fizimiskádról meg az izmos felsőtestedről és megmondom mennyi esélyed van.
4/9 anonim válasza:
Egyébként szerintem rengeteg vannak ott az olyan idősebb nők vagy nem olyan csinosak viszont van pénzük. Szerintem egy férfinak ugyanúgy összejöhet pénzes nő.
Ne hallgass a trollokra ugyanúgy összejöhet neked is
5/9 anonim válasza:
Rengeteg nő van, aki hagyja kihasználni magát anyagilag, de így direktbe szerintem egyiknek se jönne be ez a viszony.
6/9 anonim válasza:
Társat egy prostituált-közvetítő oldalon? Te ezzel akarod áltatni magadat? Csak szólok, hogy ha igen, akkor több, mint valószínű, hogy igen csúnyán fogsz kijönni belőle.
7/9 anonim válasza:
Igen, ezeket a hölgyeket sugar mommyknak hívják.
8/9 anonim válasza:
Hogyne lenne,legyél max 28 éves,legyél jóképű,legyen szép kidolgozott tested,és mindig álljon amikor kell.
9/9 anonim válasza:
Ha egy magas, kidolgozott álomtested van, jóképű Don Juan pofival és állandóan harcrakész, hosszú, vastag izmos dákóval és nincs ellenedre naponta teli arccal falni a pállott ráncos pi**t és szottyadt melleket, akkor tuti lesz olyan kriptaszökevény, aki ezt súlyos Deák húszasokkal fogja "meghálálni". Kérdés, hogy te rendelkezel-e a fenti tulajdonságokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!