Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
175cm fèrfikènt alacsony?
A testmagasság egy-egy nemzeten belül jelentős szórást mutat, az úgynevezett Gauss-görbe alapján. Vagyis az átlagtól 5 cm-el lefelé és felfelé még átlagtermetről beszélünk, ami nálunk Magyarországon 171 és 181 közötti, hiszen ebbe a tartományba tartozik a felnőtt korú férfi népesség 70% -a. Ezen a tartományon kívül: 166-171 közepesen alacsony, 166-161 közt egyszerűen csak alacsony, 161 alatt nagyon alacsony. Felfelé nézve: 181-186 közt: közepesen magas, 186-191 közt: egyszerűen magas, 191 felett nagyon magas (Szélsőségek: 155 alatt extrém alacsony, 197 felett pedig extrém magas.)
Egyáltalán nem. Én inkább azt mondanám, hogy számomra valahol itt kezdődik a férfi :-) (és kábé 185-ig tart) de én 164 cm vagyok, tehát nekem teljesen rendben van a 175 cm, de egy 180 cm magas sudár lány nem biztos, hogy így gondolja.
(volt egyszer egy pasim, aki társkeresőn 170 cm-t írt, de amikor találkoztunk, egyből láttam, hogy van az 165 cm is :-) ennek ellenére összejöttünk, mert jóképű volt, és lehengerlő a szövege,és nem a magassága miatt lett vége)
Statisztikai értelemben véve: nem (az összlakosságot tekintve a magyar átlag 176 cm)
Konkurenciát tekintve: igen (a fiatal huszonéves korosztályt tekintve már simán megvan a 180-as átlagmagasság)
Párkapcsolati esélyeket tekintve: Ha nem magasságfétises, nagy igényű dekoratív csajok vagy +170-es lányok a célközönséged akkor nem hiszem, hogy problémát okozna. Egy szolid külsejű 163 centis lányt biztos nem fog zavarni. Akkor lenne inkább okod aggódni ha 170 lennél vagy annál alacsonyabb.
Fejezzétek már be a magasság nyafogást.
Nem ezen múlik mondom 191 centisként. Hidd el. Nem ez az oka, ha nem megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!