Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Az ilyen "karrierem van"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ilyen "karrierem van" lótifuti munkát végző irodista lányokat általában egy jobban kereső pasi tartja azon az életszínvonalon amin vannak?

Figyelt kérdés

mert a fotók jönnek a nyaralásokról, éttermekről, dőzsölésről.

ezek a munkák nem fizetnek sokszor jobban mint egy operátor bére.

a pasik dőzsöltetik ezeket a nőket?

F/29

2020. júl. 22. 14:58
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim ***** válasza:
100%
Ennyire futja. :)
2020. júl. 23. 13:48
 42/53 anonim ***** válasza:
Ez nem baj, csak akkor aki ennyit akar megteremteni magának, mert a szabadidőt választja, akkor ne mondja h nyaralás egy biciklizés :) Az előző hozzászólásokra értem, mert voltak ott hazudozások rendesen, még ha nem is te irtad őket.
2020. júl. 23. 13:52
 43/53 anonim ***** válasza:
Azokat nem én írtam. :)
2020. júl. 23. 13:57
 44/53 anonim ***** válasza:
100%
Most nem azért, de akinek normális munkája van, annak évi 1-2x egy nyaralás, ami kettejüknek 300-ból megvan, nem egy elérhetetlen álom. Fejenként 150.000 ft, ha 2x mennek, akkor is fejenként 300.000, ez azt jelenti, hogy havonta max 30.000 ft-t kell félretennie (300/10, mert ugye az a két hónap, amikor utazik, nem számít félretétel szempontjából). Nehogy már ez megterhelő legyen egy sima fizut keresőnek. Márpedig egy nyaralás 300 ezerért teljesen reális akár Horvátországba autóval, akár Görögországba vagy Olaszországba repülővel, egy hétig simán találsz szállást is, akár hotelt, akár apartmant, és még csak éhezni se kell közben. Nyilván kinél hol van a minimum, aminél még jól érzi magát, de azért nem kell olyan hatalmas pénzeket elképzelni az összes ilyen nyaralós fotó mögött, mert azért egy átlag embernek ez még nem egy teljesíthetetlen kiadás. Igen, tudom, sokaknak ennyire sem telik, nagyon szomorú, de attól még, hogy valaki a létminimumon (vagy éppen alatta) tengődik, még nem lesz luxus kategória egy hétre Horvátországban nyaralni egy apartmanban.
2020. júl. 23. 14:13
 45/53 anonim ***** válasza:
91%

Horvátország drága, ezt mindenki tudja! Ugyan úgy, ahogy Svájc is marha drága!

Nem csak a járvány miatt vannak kedvezmények! Előre foglalással szoktak lenni olcsón!

Nekünk a Barcelona és Észtország+Finnország olcsóbb volt, mint Horvátok. Horvátországba évi egyszer mindenképp megyünk, de pl én jobban szeretem Canpinget, mint a szállodát! Mi is el iszogattunk és sütőgettünk kinnt a teraszon (berelrtünk egy szép kis konténer házat, ami számomra tökéletes).

Ha meg megyek nyaralni, akkor nem enni megyek és ez nem egyenlő avval, hogy éhezek!

Itt is havi 2szer 3szor megyünk etterbe, évi 2 3wellness is bele fér.

A párom ezt 200ezres fizuból is ki hozza, én keresek 2000 eurót minimum és mégsem vagyom szállodára pl az Adrián!

A bicikli túra vagy gyalog túra is fel ér számomra egy üdüléssel!

Aki itt írja, hogy ilyen olyan szálló, az akkor ne "nyávogjon", hogy dolgozni kell, mert arra megy el a pénze!

Én nem is költenék olyan rengeteget a kajára meg egyéb pucra egy nyaraláson, mert nem azért megyek. Képeket se pakolok fel facera se!

Kinek mi! De nem értem a másik szidasa mire jó?

N28

2020. júl. 23. 17:58
 46/53 anonim ***** válasza:
100%

Diákként (albérletet nem kellett fizetnem) 200-220 körül kerestem levelező mellett és tartottam magam el belőle. A tanulmányaimmal kapcsolatos dolgokra havonta 40-50 000 ft ment el. Évente nagyjából 600 000 ft. Ma azért jobban keresek ennél jóval, de sokakat ismerek hasonlóan alacsony irodai munkakörben, mint amiben akkor én dolgoztam, ők is 200 körül visznek haza. Ez alapján azt mondom, 50-et simán félre lehet tenni ilyen fizuból, ha csak kaját és rezsit fizetsz, néha veszel pár ruhát meg hasonlókat. A kaja+rezsi kombóm megvolt 100-ból rendszeresen.

Tehát, havi 50-et félre lehet tenni. Azért egy nyaralás évente 600-ból már a luxus kategória, főleg, ha csak a magad részét kell állni.

2020. júl. 23. 18:52
 47/53 anonim ***** válasza:

De én még mindig nem értem egyszerűen. Miért kéne 20-an lakni egy apartmanban, meg zsíroskenyeret enni?

Pl. nemrég Marokkóban 40-valahányezret fizettünk 4-en két szobára (klíma, fürdőszoba, stb) egy hétre, a városközpontban - értsd 100 méterre az óváros főterétől. Fel nem tudom fogni, hogy ezen mi a nélkülözés szerinted....

2020. júl. 28. 09:23
 48/53 anonim ***** válasza:
50%

47-es, Fürdőkádba is 4en ültök?

Tv-t is 4en néztek?

Egyes emberek már annyira liberáltak, meg "közösségi életet élnek", hogy még a kiflit is 4en eszik.

Szerintem világosan leírtam, hogy nekem mennyibe jön ki egy nyaralás, nélkülözés nélkül. Volt itt még vki, aki szintén hasonlókat írt.

Erre jössz azzal h 40ezerből te 1 hétig elvagy Marokkóban. Azt mit eszel iszol veszel? Semmit?

Bulgáriában sem voltam el 1 hétig 40ezerből már 5 éve sem, mert ha szörfözni akartam, szörföztem. Ilyen egyszerű.

Még mindig nem érted miről beszélek?

2020. júl. 28. 15:04
 49/53 anonim ***** válasza:

Miről beszélsz?

"Fürdőkádba is 4en ültök?"

????

2 személyre egy fürdőszoba, nem értem miért kéne négyen ülni..????

"Tv-t is 4en néztek?"

Miért néznénk tv-t akárhányan, ha külföldön vagyunk és utazunk?

Nem értelek. Vagy másnak szántad a válaszod? Mert én sehol nem írtam ilyen közös fürdőkről meg tv-ről.

Azt se írtam sehol, hogy 40ezerből elvagyok 1 hétig, azt írtam hogy a szállás jött ki annyiból.

(Btw enni-innivaló jóval olcsóbb ott mint idehaza, kvázi spórolok azzal ha egy hétig ott eszek, nem pedig itt. :D )

2020. júl. 28. 15:18
 50/53 anonim ***** válasza:
50%
Jó, én nyaralni nem azért megyek h spóroljak. Nem ugyanazt jelenti számunkra a nyaralás, hiába is feszegetem, nem érted. Mind1..
2020. júl. 28. 16:44
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!