Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szakitsak vele majd ?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakitsak vele majd ?

Figyelt kérdés

Van egy baratom egyutt elunk mar 2 éve.

Laktunk a szüleinél az első időkben kb 3 honapot!

Azota én nem láttam a szület, nem köszöntenek fel se névnap, se szülinap.

Bezzeg nekem a barátom mondja, hogy irjak neki ne legyen bunkó, hát ők sem írnak, de nem ez a lényeg :)

Mostanába nagyon sokat megy át a szüleihez, ami persze nem zavar menjen nyugodtan :)

Multheten is a huga szulinapi bulijan volt!

Én nem voltam meghíva...

Sose vagyok, és mintha nem is léteznék, simán elmegy, pedig kicsit rosszul esik!

Holnap lesz a barátom szülinapja.

Természetesen a szültei meghívták őt a saját szülinapi bulijára mert megszervezték neki( persze ide se vagyok meghívatva)

Kérdeztem tegnap tőle, hogy mész szülinapodra ? Hát persze :)

Kicsit rosszul esik, hogy a saját barátom szülinapi buliján nem lehetek ott.

Pedig énis szerveztem neki egy kis bulit.

És arra gondoltam, hogy ha elmegy, és megint semmibe vesz szakítok vele.

Szerintetek? Vagy kicsit túl gondolom a dolgokat?

2020. júl. 17. 09:40
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Hát én nem tudom te mit értesz meg abban a helyzetben, hogy konkrétan a családja le se toj. Párod helyében megmondtam volna, hogy vagy te is jössz, vagy el se megyek. Az a normális, hogy a másik is alapjáraton jön.

Simán szakítanék ilyenért.

2020. júl. 17. 16:40
 12/12 anonim ***** válasza:
Ember számba sem vesz a családja. Szerintem, beszéljétek meg, ha nem változik semmi akkor szakíts vele.
2020. júl. 17. 17:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!