Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ez nem nevetseges? Szakitsak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez nem nevetseges? Szakitsak?

Figyelt kérdés
Parom szerint egy kapcsolat mélységet az hatarozza meg, hogy mennyi kozos programunk van, pl menjek vele bulizni, holott ez tőlem igen tavol all. Es minden nap menjunk valahova. Közben a minőségi ido nincs meg. Csak a felszines dolgok,pl hogy jarjak picssas ruhákba,menjunk el folyton plazazni. Panaszkodik a munkaja vegett, egesz nap ezt hallgatom. Közben az en dolgaim nem erdeklik csak felszinesen. A szexben, ha nekem faj, kenyszerit hogy folytassam,hogy neki jo legyen. Ne utazzak el par napra,mert akkor zsarol es hisztizik hogy nem vagyok mellette. Tobbszor próbál igy zsarolni, ha nem megyek vele ide oda, amihez nekem nincs kedvem, nem erti meg, meg en vagyok a hulye es próbál mindenre kenyszeriteni.
2017. jún. 19. 14:57
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
82%

Miért nem tudnak az emberek önállóan dönteni ilyen kérdésekben?

Beszéless vele ezekről a dolgokról, hogy neked hogyan lenne jó, mi az ami zavar. Ha jól sejtem vele nem beszélgetsz ezekről csak magadban fortyogsz és itt, idegeneket kérdezel meg a kapcsolatod jövőéről, holott vajmi kevés közünk van hozzá.

Ha nem történik pozitív irányba változás akkor szakíts.

2017. jún. 19. 15:00
 2/16 A kérdező kommentje:
Beszeltem de nem nagyon erti, engem nez hulyenek, hogy milyen a gondolkodasom. O egy bologato kutyat szeretne aki mindenben helyesel, es nem mondja meg mit csinal rosszul.
2017. jún. 19. 15:02
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Áruld már el, miért nem szakítottál már hamarabb ezzel az önzó, idióta barommal? Ennyire utálod magad, vagy mi az istenért kínzod magad egy ilyen suttyóval egy fél napnál tovább?
2017. jún. 19. 15:08
 4/16 anonim ***** válasza:
68%

Akkor nem marad más mint az ultimátum, hogy ha ér neki ennyit ez a kapcsolat akkor figyeljen jobban rád mert te már nem fogod bírni sokáig és szakítasz.

Nézd meg hogyan fog viselkedni, ha ott lebeg majd a feje felett damoklész kardja. Ha nem változik jó írányba úgy, hogy te is boldog legyél akkor sajnos csak a szakítás marad.

2017. jún. 19. 15:12
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Te teljesen hülye vagy? Az első ilyen kényszerítős szex után otthagytam volna, ahol van. Mekkora csicska vagy...
2017. jún. 19. 15:23
 6/16 acelsziv ***** válasza:
100%
Megbocsáss, de ha neked a szakítás kérdés egy ilyen esetben...
2017. jún. 19. 15:27
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az a nevetséges hogy mennyire hülye vagy,hogy ezt tűröd......
2017. jún. 19. 16:14
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Én se értem, mit kell, vagy lehet ezen megbeszélni?

"A szexben, ha nekem faj, kényszerít hogy folytassam,hogy neki jo legyen. " - bólogtató kutya, meg guminő, akit fel sem kell fújni....

Ma küldd el a francba.

Szomorú lesz, mert nehezen talál még egy ilyen kis... mondjuk

naívkát

2017. jún. 19. 16:19
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Hát én mások megkérdezése nélkül szakítanék az ilyennel. Most az, hogy ő többször eljárna... azzal nem lenne bajom, alkalmazkodnék... ha minden más passzolna. De az, hogy nem érdekli, hogy nekem fáj, ő folytatja a dugást, nem érdekli, amit mondok, olyan ruhákba kényszerít, amik nem tetszenek... ha fizetnének se maradnék együtt egy ilyennel. Ennél egyedül lenni is jobb.
2017. jún. 19. 16:30
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Neharagudj de téged eleve nem is ugy kezel mintha a pàrja lennél csak egy tulajdon tárgyat akivel ugy bànik ahogyan akar !Voltam hasonló kapcsolatban de leléptem még az elején !
2017. jún. 19. 16:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!