Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ez nem nevetseges? Szakitsak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez nem nevetseges? Szakitsak?

Figyelt kérdés
Parom szerint egy kapcsolat mélységet az hatarozza meg, hogy mennyi kozos programunk van, pl menjek vele bulizni, holott ez tőlem igen tavol all. Es minden nap menjunk valahova. Közben a minőségi ido nincs meg. Csak a felszines dolgok,pl hogy jarjak picssas ruhákba,menjunk el folyton plazazni. Panaszkodik a munkaja vegett, egesz nap ezt hallgatom. Közben az en dolgaim nem erdeklik csak felszinesen. A szexben, ha nekem faj, kenyszerit hogy folytassam,hogy neki jo legyen. Ne utazzak el par napra,mert akkor zsarol es hisztizik hogy nem vagyok mellette. Tobbszor próbál igy zsarolni, ha nem megyek vele ide oda, amihez nekem nincs kedvem, nem erti meg, meg en vagyok a hulye es próbál mindenre kenyszeriteni.
2017. jún. 19. 14:57
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Kérlek írd le ide mindenkinek, hogy igen ma szakítottunk. Bocsi de addig nincs reményem abban hogy a többiek sorra hasznos és minőségi válaszát megértetted.
2017. jún. 19. 17:22
 12/16 anonim ***** válasza:
Pontosan ezt a bánásmódot érdemled, amiért egy ilyen patkánnyal hajlandó vagy együtt lenni. Egy olyan nő, akibe több ész és önbecsülés szorult, mint egy marék forgácsba, már rég kivágta volna a jóságos p***ba.
2017. jún. 19. 17:27
 13/16 anonim ***** válasza:

Kérdező, úgy néz ki, te köpőcsészeként tekintesz magadra, hogy hagyod, hogy a másik olyan dolgokba belekényszerítsen ami neked nem jó.

Előttem író jól írta, tárgynak tekint ez a patkány.

Az pedig, hogy kényszerít, hogy folytassátok a szexet, hogy NEKI(?!?!) jó legyen, annak ELLENÉRE hogy NEKED FÁJ!?!?

Te nem vagy normális. Ez már nem mazochizmus ez szabályos önpusztítás.

Kérlek ne utáld magad ennyire, hogy ezt eltűröd.

A saját érdekedben meg kellene szabadulnod ettől a kreténtől.

Kérlek nyugtass meg minket, hogy ezt nem folytatod. Biztos, hogy ennél találsz jobbat.

De azt szeretnénk itt látni, hogy "Igen, ma szakítottam ezzel a görénnyel. Lecseréltem a zárat is, nincs kulcsa többé a lakásomhoz, nem kényszerít semmire amit nem akarok. Sem öltözködés sem másegyéb terén."

2017. jún. 24. 09:05
 14/16 A kérdező kommentje:
Köszi minden választ, es segítséget! Itt a vege azt hiszem, mar nem hagytam szó nelkul a dolgokat, es kiakadt,meg o háborgott, hogy tartsunk szünetet, eljöttem egy szó nélkül másnap, igaz a cuccom meg ott maradt, se majd elviszem hamarosan. Aztán elje világat, gondolom felvisz egy ket not is..nem beszeltem vele, csak eljöttem.
2017. jún. 26. 13:16
 15/16 anonim ***** válasza:

Helyes!

Akkor hasznosak voltunk. :D

2017. jún. 26. 13:35
 16/16 A kérdező kommentje:
Igen, nagyon. En is tudtam, hogy ez gaz, csak annyira belem beszelte, hogy hulye vagyok, es nem igy kene viselkednem egy kapcsolatban.
2017. jún. 26. 13:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!