Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szerintetek szakítsak vele...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek szakítsak vele vagy még változhat időközben?

Figyelt kérdés

Én 21/F, Ő 20/N.

Röviden a kis történetünk: még az év elején ismerkedtünk meg neten, több mint ötszáz kilométerre laktunk egymástól, majd neten összejöttünk, pár hónap elteltével találkoztunk egy hétre..voltam náluk, aztán egy kis idő után ismét voltam egy hetet, meg aztán voltunk nyaralni is együtt, a szüleivel. Volt ő is nálunk, első találkozás alkalmával hazajött velem, jó volt minden, itt is-ott is. Más-más országban lakunk. Majd nehezen alakultak a dolgok az összeköltözés ügyében, Ő mivel befejezte az egyetemet és nem dolgozik, így eltudott jönni hozzánk szinte két hónapra amíg letettem a jogsit..és most én vagyok náluk..még egy hétig, majd a vezetési vizsgámra visszamegyünk hozzánk pár napra és telecuccolom a kocsim a cuccaimmal és végleg hozzájuk költöznék..ez a terv.

Röviden róla: Telefonfüggő, sőt egésznap képes facebookozni, dumálgatni facen, megőríjt..olyankor szinte tesz rám, mintha ott se lennék. Sokadjára válaszol, alig figyel, és csak aha, értem és társai a válaszok. Amikor nálaunk volt akkor elértem hogy egy ideig ne facebookozzon, és egyfolytábam csekkoltam hogy nem-e fellépett, mikor volt aktív utóljára..lehet betegesen hangzik, de ezzel nagyon tud idegesíteni és Ő ezt tudja is. Mindig azt mondja rá hogy ne idegesítsen ez engem.

Attól is félek hogy exekkel is beszélhet, meg más pasikkal..tudom a jelszavát, néha fel is nézek hogy megnyugodjak. De akkor is a telefon az első, pontosabban a face.

Ma odáig fajultak a dolgok, egy vita kapcsán hogy azt mondta, hogy én azt akarom ne legyenek barátnői. NEM! Nem ezt akarom, csak azt hogy kevesebbet nyomkodja, ne az legyen az első, és ha mellettem fekszik akkor velem törődjön..de látom ez is sok neki.

Nem tudom mit tegyek, én feladok érte mindent, ott hagytam a jó állásom, a barátaim, a szüleim, a szülői házat, az emlékeket...egyszóval mindent, ő meg tesz rá.

Mellesleg a barátnői nem a városból vannak, hanem az egyetemen ismerte meg őket és egyik sem lakik a közelben...legkevesebb 70km-rre van a legközelebbi.

Menjek haza és hagyjam a francba az egészet vagy győzködjem még magam tovább hogy megváltozik ?

Mellesleg az elmúlt másfél-két hétben egyre több a vita, és nyolc napja nincs semmi testi kapcsolat sem..előtte is csak az volt hogy néha belement, de nem volt kedve..szinte soha, az elmúlt egy hónapban.

Mit tegyek ?

Szeretem, de ez már sok.

Klassz lesz ha végül szakítok vele, nemsokára itt a szülinapja is..

Szeretném a héten eldönteni hogy mi legyen, és ebben a ti segítségeteket kérem, normális válaszokat szeretnék.

Köszönöm, és azt is hogy elolvastad. Az esetleges írás hibák miatt, elnézést de napok óta ideges vagyok, siettem az írással, és telefonról vagyok.

2016. nov. 6. 21:56
1 2 3 4
 1/34 anonim válasza:
Szia! Szerintem ne szakíts vele de egy kicsit haggyad pihenni a kapcsolatot. Ha nem érdeklődik irántad akkor szerintem szakíts vele
2016. nov. 6. 22:01
 2/34 A kérdező kommentje:

Hozzáteszem hogy én nem facebookozok, csupán a messengert használom, max 1-2 üzi per nap..és nekem Ő az első mindig és mindenben, minden körülmények között! Hasonlót várnék én is el

.

2016. nov. 6. 22:02
 3/34 A kérdező kommentje:
Mégis hogy pihentessem, menjek haza és maradjon újra net kapcsolat vagy mit tegyek ?
2016. nov. 6. 22:03
 4/34 anonim válasza:
Szerintem beszélj vele és várdd hogy ő kezdeményezzen mert te már mindent megtettél :)
2016. nov. 6. 22:07
 5/34 anonim ***** válasza:
Engem is kiborítana egy ilyen nő. Mondd meg neki kerek perec hogy neked ezzel bajod van. Nem kell minden tekintetben alárendelned magad. Mondd meg neki hogy így nem kell neked, te nem ezt a lányt ismerted meg. Millió nő van még, főleg aki nem 500 km-re lakik tőled.
2016. nov. 6. 22:07
 6/34 A kérdező kommentje:
el vagyok keseredve :/ nem ezt várnám tőle.
2016. nov. 6. 22:40
 7/34 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen sz.a.r. párt közelebb is találsz, akiért nem kell ennyit utazni
2016. nov. 6. 23:13
 8/34 anonim ***** válasza:
100%
Ha a héten elakarod dönteni maradt még 49 perced. Na most, persze lehet áldozatokat hozni de a kérdés, hogy megéri e. Én barátnőm is szokta nyomkodni a telefonját, persze csak ha vezetek mert egyébként pizzafutár vagyok és hát közbe nyugodtan, habár az igaz mikor otthon vagyunk akkor hozzá se nyúl a telefonjához. Nálunk ez íratlan szabály, ha nincs létfontosságú üzenet, akkor szépen polc és kész. Próbáld meg vele esetleg, viszont ha tényleg úgymond "tesz rád" akkor sajnálom, de lehet nicns értelme tovább folytatni. Ezt a felnézel a facebookjába szerintem felejtsd el, sok mindent félre érthetsz ha pedig megakar csalni akkor inkább tegye meg mielőtt rájönnél és nem teszi meg csak majd később. Szerintem. Ha valaki megcsal, add rá a kabátot hagy menjen. Én a szakítás mellett voksolok. 21/F
2016. nov. 6. 23:14
 9/34 Szergej55 ***** válasza:
Engedd el szerintem.
2016. nov. 6. 23:27
 10/34 A kérdező kommentje:
Igen, azt írtam hogy a héten, én a jövő hétre értettem..tehát van egy hetem rá. megőrülök :/
2016. nov. 6. 23:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!