Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes lettem a "dugópajtimba". Elmondjam neki vagy azonnal szakitsak meg vele mindent? Tanácsok? Tapasztalatok?
A partneremmel nagyon jól kijövünk szex nélkül is és ez a "baj".
Sok közös van bennünk.
Én mondtam, h nem akarok kapcsolatot a legelején. Eddig is voltak ilyen partnereim. De egyikbe sem szerettem bele...
Mondd meg, hogy beleszerettél. Neked ennyi már nem elég. Vagy mindent akarsz tőle, vagy semmit. Döntsön!
Szerintem ez így korrekt.
szexkapcsolatból rengeteg jó kapcsolat születik mint ahogyan rengeteg rossz is.
puding próbája az evés mondanám én, de valszeg a te helyedben megpróbálnám kideríteni ő mit akar, és ha nemlátom h bármi komoly lenne a szándékában hagynám az egészet, és igen, ki is zárnám az életemből.
Csak a miheztartás végett: a dugópajti az a személy, akivel "partiba vágsz" egy lányt. Azaz ha hárman vagytok 2 férfi - 1 nő felállásban, akkor a dugópajtid a másik pasi (feltételezem, hogy te férfi vagy).
Ezek szerint te egy másik pasiba lettél szerelmes?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!