Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Volt mán valakinek ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt mán valakinek ilyen kapcsolata? Ha igen akkor mik a tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Mondanám h tetszik egy lány, de ez ettől bonyolultabb, 28 evés férfi vagyok és tetszik 2 lány 27 evések és ikrek.. :)
2016. máj. 12. 03:36
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
szerintem ne menj bele :D
2016. máj. 12. 03:37
 2/11 anonim ***** válasza:
90%
Húúú gerincre velük! ;) Csak viccelek. A szimpatikusabbnak udvarolj. :)
2016. máj. 12. 06:43
 3/11 A kérdező kommentje:

Érdekes esetek, az egyiknek volt pár holnapig tartó kapcsolata a másiknak meg annyi sem, de valószínű még szüzek, evvel azt akarom mondani olyan erősen kötődnek egymáshoz h nem is hagynák egy pasit érvényesülni az egyikükkel! Amúgy tényleg kedves , csinos, rendes lányokról van szó!

Így jött az ötlet h nem is kell őket elválasztani, össze kell jönni mindkettővel , kül nem fektetni akarok cs hanem hosszabb távon gondolkozom!

2016. máj. 13. 11:13
 4/11 A kérdező kommentje:
Alkalmi kapcsolatom volt mán két hölggyel egyszerre(és az még nem jelenti h ribik lettek volna, cs átlagos hölgyek, nem átlagos vágyakkal..) , de az mégis más!, épp ezért nem működött az hosszú távon mert nemvolt vágyon kívül más kötödés a hölgyek közt !, na itt az megvan, de szerintetek mégis h fogjak hozzá?
2016. máj. 13. 11:20
 5/11 A kérdező kommentje:
2016. máj. 13. 11:24
 6/11 A kérdező kommentje:
2016. máj. 13. 11:26
 7/11 anonim ***** válasza:
Csináld! Nagyon kiváncsi vagyok, hogy ha mindkettőnek csinálsz gyereket, azok mennyire fognak hasonlítani egymásra.
2016. máj. 17. 08:09
 8/11 anonim ***** válasza:

Feltéve, hogy nem kamu a kérdés:

A lányok megengedték neked, hogy közzétedd a képeiket?

2016. máj. 17. 09:08
 9/11 anonim ***** válasza:
Én félnék a helyedben. Ha összeakadnék egy egypetéjű srác ikerpárral, biztos nem mernék lépni. Sose tudnám, hogy melyikükkel vagyok. Nem, én kizártnak tartom, hogy belemenjek egy ilyen kapcsolatba, muszáj lenne elengednem őket.
2016. máj. 17. 16:32
 10/11 A kérdező kommentje:

Kérdésre konkrétan látom senki sem tudja a választ :D

Gondolom ilyenbe senkinek sincs tapasztalata .. :)

Szerintem nagyon hasonlítanának a gyerekek, hisz amúgy is féltestvérek lennének, sőt egyforma anyától .. :)

Nem engedték meg mert nem is tudják h van ez a kérdés :P

Azért megtudom őket különböztetni :)

2016. máj. 18. 23:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!