Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bulizós srác és ritkán bulizós lány kapcsolata működhet? Adódhatnak problémák? Sok? Tapasztalatok?
A fiú hetente 1-szer szeret nagy baráti társasággal inni, a lánynak elég akár két havonta egyszer eljárnia barátnőkkel bulizni, táncolni.
A lány biztos, hogy nem tartana minden hétvégén, vagy akár minden második hétvégén a fiúval.
20 év körüliek. :)
Én 20 éves lány vagyok, nálunk is ez volt a helyzet, én is paráztam ettől.
Ha tényleg egymásba szerettek valószínűleg annyira el lesz veled foglalva, hogy nem a bulizás lesz a szeme előtt hanem, hogy minden percét veled tölthesse. Legalábbis az elején :)
Mi is itt tartunk most.
De ha mégsem akkor is lehet kompromisszumot kötni, végülis ez egy kapcsolat alapja.
Mondjuk ő elmegy 2 hetente inni/bulizni és te minden 2. héten tehát havonta elmész vele.
Így te is teszel érte és ő is érted
Bocsi most olvasom az utolsó mondatod + el is írtam, mert akkor egy hónapban 2 lenne.
De a lényeg a kompromisszumon volt, remélem érted :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!