Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek? Összejöhet egy 16 éves lány egy 28 éves pasival? . Volt már valakinek ilyen kapcsolata ahol ennyi volt a korkülönbség? Tapasztalatok?
Szerintem nem működne.
1-es 16 éves hol kislány már? Azt se tudod mi a pedofil.
Összejöhet, de mindkettőnek van valami lelki "defektje", az biztos. Hogy ezt együtt meg tudják-e oldani, ha a kezdeti örömködős/szexelős fázison túlesnek, az már más kérdés.
Mindenesetre nagyon nem ideális ez a korkülönbség (a lány fiatalsága miatt).
Azt nem értem, hogy miért pontoztak le. Egy féltő apa vagyok és ha kell, büntetéssel tartom vissza, de inkább haragudjon, mint hogy nagyszülő legyek. Még nincs itt az ideje, hogy gyereke legyen. Persze, nem tarthatom vissza örökre, de egyenlőre még igen. Majd ha 18 lesz, akkor már nem. De addig akit én megismerek és engedélyezek. Nem egy szexmaniás, link senkiházi. És nem olyan, aki majdnem 2-szer annyi idős mint ő. Nem és kész.
Mellesleg mivel a VÉLEMÉNYT kérdezték, elmondtam, hogy NEKEM EZ A VÉLEMÉNYEM. Tetszik tetszik, nem nem. Nem kell leértékelni vélemény kérdezés esetén. Én csak féltem őt.
~ 1-es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!