Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szakítsak?

Figyelt kérdés
1éve vagyok a párommal együtt. Elejétől egy házban lakunk. Neki vannak káros szenvedélyei, egyik a szerencsejáték. Júniusban abbahagyta, és egészen a mai napig nem játszott. Ma viszont eljátszotta az összes pénzét. (2000€) Közben én megtudtam egy ismerősétől, hogy január elején is volt kaszinóban, de nekem erről egyáltalán nem szólt. Szerintetek ok a szakításra? Van valami más megoldás? Beszélni nem akar róla. :/
2018. jan. 14. 02:12
 1/5 anonim ***** válasza:

dobdki

elé állsz, megmondod, részedről ennyi volt

2018. jan. 14. 02:20
 2/5 anonim ***** válasza:
Ez bőven elég a szakításra. Ez még kérdés számodra? Már elve egy függővel összejönni sem normális dolog. Milyen jövőtök lenne így? Hogyan is gondoltad, hogy nem fog hazudni Neked? Naiv dolog. Egy függő nagyon tud hazudni, szemrebbenés nélkül. Oda állsz, meg mondod, Neked ez nem fér bele az értékrendedbe, így nem lehet stabil jövőt tervezni.
2018. jan. 14. 10:21
 3/5 anonim ***** válasza:
Hogy szakíts? Jó gyorsan.
2018. jan. 14. 11:26
 4/5 anonim ***** válasza:
Megmondanám neki, hgoy takarodjon el orvoshoz a függőségével de le is lépnék azonnal.
2018. jan. 14. 16:35
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha elsunnyogta hogy játszott, ott baj van. Ezt később is meg fogja tenni. Ilyenek a függők sajnos. Legyen vége, mert hidd el, el fogja játszani a te pénzedet, eladja az ékszereidet, később mindent ami mozdítható. Tapasztalat.. Sajnálom.
2018. jan. 17. 12:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!