Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szakitsak vele majd ?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakitsak vele majd ?

Figyelt kérdés

Van egy baratom egyutt elunk mar 2 éve.

Laktunk a szüleinél az első időkben kb 3 honapot!

Azota én nem láttam a szület, nem köszöntenek fel se névnap, se szülinap.

Bezzeg nekem a barátom mondja, hogy irjak neki ne legyen bunkó, hát ők sem írnak, de nem ez a lényeg :)

Mostanába nagyon sokat megy át a szüleihez, ami persze nem zavar menjen nyugodtan :)

Multheten is a huga szulinapi bulijan volt!

Én nem voltam meghíva...

Sose vagyok, és mintha nem is léteznék, simán elmegy, pedig kicsit rosszul esik!

Holnap lesz a barátom szülinapja.

Természetesen a szültei meghívták őt a saját szülinapi bulijára mert megszervezték neki( persze ide se vagyok meghívatva)

Kérdeztem tegnap tőle, hogy mész szülinapodra ? Hát persze :)

Kicsit rosszul esik, hogy a saját barátom szülinapi buliján nem lehetek ott.

Pedig énis szerveztem neki egy kis bulit.

És arra gondoltam, hogy ha elmegy, és megint semmibe vesz szakítok vele.

Szerintetek? Vagy kicsit túl gondolom a dolgokat?

2020. júl. 17. 09:40
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Jó ötlet.
2020. júl. 17. 09:43
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Beszélgettetek erről, hogy miért van ez így? Szóba került, hogy szívesen elmennél? Feltételezem utálnak a szülei, ha nem természetes, hogy együtt mentek családi programokra.
2020. júl. 17. 09:45
 3/12 A kérdező kommentje:

A szüleivel nem vagyok rosszba, csak szeretik ha a fiuk ott van!

És nem a barátnőjével, ezt megértem persze

2020. júl. 17. 09:47
 4/12 anonim ***** válasza:
85%
Ne értsd meg! Hagyd el a francba! Pont most jöttem ki egy ugyanilyen kapcsolatból. Mi mondjuk 3 évig éltünk együtt, és az apja szerint egy muja, ronda senki házi voltam aki a kisfia pénzére ment. ( Igaz , hogy ő semmizte ki az örökségéből) . Az anyja meg mikor náluk voltam ellopta a cipőimet, “hogy csak megnézze” mindig levolt fotózva. Kiderült mert, hogy a párom elkérte a telóját, mert valamit megakartunk nézni. A gallériába ott voltak. Végül a párom elmondta, hogy az anyja lefotózta, majd megmutatta neki, hogy milyet kell venni. Én sem voltam meghívva sehova. Néha átmehettem. Házimunkát végezni. Hagyd el! Minél előbb! Elrontod a fiatalságodat! Sosem változnak meg.
2020. júl. 17. 09:53
 5/12 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem hagyd ott a fenébe. Ez nagyon szemét dolog, hogy együtt vagytok, de téged minden eseményből kihagynak. Nem kell hozzá kedvelniük, de illő lenne meghívni. Mondjuk a baràtod is egy f*sz, már bocs. Kizárt, hogy nem tűnik fel neki a helyzet. Találsz majd olyat, aki mindenhol szívesen jelenik meg veled nyugi. Ezeket le kell sz*rni.
2020. júl. 17. 09:53
 6/12 anonim ***** válasza:
77%
menekülj! nem a társad, hanem a család tagja... szóval ennek így semmi értelme!
2020. júl. 17. 09:54
 7/12 anonim ***** válasza:
91%

Én azt nem értem, hogy ilyen szintű mellőzés, kiközösítés után még mindig vele vagy.

Ezek nagyon durva dolgok, amiket leírtál.

Az én családomban elképzelhetetlen, hogy bármilyen eseményre bárkit a párja nélkül hívjanak meg, nem még a saját szülinapjára.

Ne haragudj, nem bántásból írom, de konkréten semmibe vesznek. Szerintem menekülj.

2020. júl. 17. 10:25
 8/12 anonim ***** válasza:
86%

Semmibe vesznek, a "párod" pedig ehhez simán asszisztál:(

Hagyd ott a búsba.

2020. júl. 17. 10:28
 9/12 anonim ***** válasza:
90%

Még a névnap, meg ilyenek hagyján, de hogy az ő bulijára se vagy meghívva, az picit erős.

Én borzasztó magamnak való vagyok, szívesen hagynám ki a családi bulikat, de párom szülei nem adják meg ezt az opciót. Még gyereknapra is kapok tőlük mindig valamit, iszonyat aranyosak. Ha valamiért tényleg nem tudok menni (lebetegedtem, elutaztam), akkor felhívnak, hogy része legyek egy picit. Ha ennyire nem is kell kedvesnek lenni, de azért egy-egy meghívásba nem szakadnának meg. Beszélj pároddal, ha eddig nem tetted. Hangsúlyozd ki neki, mi a problémád, van-e valami mögöttes ok, mit látnál elfogadható megoldásnak. Ha rövid időn belül nem kezd el dolgozni a megoldáson (még ha nem is oldódik meg azonnal), akkor ennek nincs értelme.

2020. júl. 17. 10:36
 10/12 anonim ***** válasza:
90%

"szeretik ha a fiuk ott van! És nem a barátnőjével, ezt megértem persze"

Mit lehet ezen megérteni? Elfogadhatatlan ez a hozzáállás. Teljesen természetes, hogy a barátnő is ott van, főleg ha már 2 éve együtt vagytok. Látni sem akarnak téged, nem tartanak sokra ezek szeirnt.

A srácnak sem lehetsz fontos, mert nem áll ki érted. Konkrétan ciki, hogy nélküled megy el bulira, vagyis annak kéne, hogy legyen.

Nekem ebből az jön le, hogy otthon már elmondta, nem akar tőled komolyat. Nem veled tervezi a jövőt. Elszórakozik most veled, mert jó ha van valakije, de majd ha jön egy jobb lehetőség, lecserél.

Én most kilépnék ebből.

35F

2020. júl. 17. 10:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!