Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mit csináljak a párommal hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak a párommal hogy megértse mikor hazajön öltözzön át tiszta ruhaba? Miért nem képes erre?

Figyelt kérdés
Utalom mikor jön haza és lefekszik az ágyba abba a ruhaba amibe pl buszon ült. Én ha haza megyek nem ülök le sehova mindjárt leveszem a kinti cuccom. Engem az annyira zavar mikor latom mit csinál már sírni tudnék. Fekszik 1-2orat és utána megy el fürdeni azt mondja fáradt és azért nem megy mindjárt..
2020. febr. 8. 22:19
 1/6 anonim ***** válasza:
77%
Ha vendeg megy hozzatok, nekik is tartasz otthon valtoruhat? :D Agyban mondjuk ritkan fetrengunk kinti ruhaban, de azert eleg sokan nem oltoznek at azonnal, ahogy hazaernek.
2020. febr. 8. 22:57
 2/6 anonim ***** válasza:
37%

Engem is zavarna, sajnos ha gyerekkorában nem szokta meg később nem valószínű, hogy hajlandó lesz, sőt nem is ért mi evvel a gond egyáltalán...

Én is ragaszkodom, hogy áltöltözzön mindenki itthon.

2020. febr. 8. 23:06
 3/6 anonim ***** válasza:
74%
Tegyel az agyra egy extra takarot
2020. febr. 8. 23:13
 4/6 anonim ***** válasza:
7%
egy férfi ne legyen már fáradt picike 8 óra meló után. Ha hazaért, egyen, majd szerelgessen otthon, fúrjon, faragjon, fessen, mosogasson. Ne dögöljön. Ráér 11 től reggel 6 ig.
2020. febr. 8. 23:17
 5/6 anonim ***** válasza:
56%
Tehát te ha hazaérsz egyből mész zuhanyozni/fürödni ? És ha közbe jön valami ? Én azt hittem a normális emberek éjszaka lefekvés előtt tisztálkodnak 💁🏼‍♂️
2020. febr. 9. 00:14
 6/6 anonim ***** válasza:
77%
Én is átöltözöm ha hazaérek "játszós ruhába"mert munka után csinálom az itthoni dolgokat készitem a vacsit mosogatok stb.Nem szoktunk ruhástól az ágyba feküdni és a férjem is átöltözik kényelmesbe ha hazaér a munkából de van hogy nem és úgy dől le egy kicsit tévézni hogy utcai ruha van rajta engem nem zavar úgyis ágytakaró van az ágyon tehát az ágynemübe nem fekszik bele.
2020. febr. 9. 07:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!