Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak hogy a barátom megértse hogy én félek hajóra menni? Azt mondta nem érdekli úgyis fogok vele menni
Eddig is féltem de most mégjobban mert olvastam hogy Pesten is elsüllyedt a hajó.
Juliusban lesz hogy együtt vagyunk 4 éve és nekem még névnapom is lesz akkor akar menni. Szerinte ha majd ott leszünk nem fogok mar felni
Nulla a tartásod. Nekem kemény csajom volt megmonta volna hogy márpedig nem jön mehetek egyedül. Nem értem a mai nőket. Vannak a pszichopaták akik taposnak és vannak az ö jelölt lábtörlők akik hagyják hogy tapossák őket...
Jelentkezzen egy értelmes lány nálam privátban ! Lakás autó biztosított!
Én a helyedbem szakítanék vele: ha egy ilyen apró dologban így viselkedik, hogy teljesen figyelmen kívül hagyja a te igényeidet, félelmeidet, érzéseidet, akkor nem tisztelt, szeret eléggé.
Gondolj arra, hogy később, egy komolyabb kérdésben, pl. hogy miként neveljétek a gyerekeket, ugyanígy állna a dolgokhoz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!