Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert lett ilyen a baratom? Mit csinaljak hogy megertse nalam ez nem igy mukodik?
Hianyzik az ahogy regen osszebujtunk es csak ugy fekudtunk vagy szeretkeztunk is. Most mar csak megkerdezi ,, dugunk?,,
Hat engem ezzel nem izgat fel. Mar mondtam neki de nem szol ra semmit
4eve vagyunk egyutt es 1 eve koltoztunk ossze
2 eve vagyunk egyutt..lassan 1 eve hogy osszekoltoztunk de nalunk is kezd ilyen lenni..az o reszerol sajnos.
En hiaba csinaltam,mondtam barmit naradt ez sajnos
23L
Sok fèrfi egy idő utàn azt hiszi, hogy nem kell megeröltetnie magàt ahhoz hogy akciò legyen.
Ne felejtsd el emlèkeztetni, hogy ez nem ìgy működik. Kommunikàlj vele, add a tudtàra hogy attòl mèg hogy èvek òta együtt vagytok ùgyanùgy nőkènt kell bànnia veled ès meg kell hòdìtania. Ha màr ennyi idő utàn ilyen, mi lesz 15-20 èv mùlva?
De ne èrtsd fèlre, ez nem azt jelenti hogy nem szeret, csak kezd elkènyelmesedni. Erről őszinten kell beszèlni, ès szerintem nem szabad hagyni hogy tovàbbhaladjon ezen az ùton a kapcsolat. Ha hagyod hogy folytatòdjon ez, pàr èv mùlva azon fogsz gondolkozni hogy hogy juthattatok el idàig ès hogy az elejèn milyen szèp volt.
Persze, nem lehet minden örökkè olyan mint az elejèn, de dolgozni kell azon hogy ne vàlljon rutinnà a szex. Ehhez viszont nem csak neki, neked is tenned kell. Lepd meg nèha valami ùjjal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!