Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Miert lett ilyen a baratom?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert lett ilyen a baratom? Mit csinaljak hogy megertse nalam ez nem igy mukodik?

Figyelt kérdés

Hianyzik az ahogy regen osszebujtunk es csak ugy fekudtunk vagy szeretkeztunk is. Most mar csak megkerdezi ,, dugunk?,,

Hat engem ezzel nem izgat fel. Mar mondtam neki de nem szol ra semmit

4eve vagyunk egyutt es 1 eve koltoztunk ossze

2019. máj. 21. 19:21
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

21:10-es vagyok

Te ismered a legjobban a baràtodat, te tudod hogy lehet rà hatni.

Èn annyit tettem hogy őszinte voltam ès egy kicsit ràpirìtottam. Muszàj volt hogy komolyan vegyen. Elmondtam neki hogy tudom hogy règòta együtt vagyunk, ès nem vàrhatom el hogy olyan legyen mint az elejèn, de ez akkor sem mehet ìgy tovàbb. Nem vagyok hajlandò szexelni vele ha csak ennyi energiàt tesz bele. Bànjon velem nőkènt ès eröltesse meg magàt. Belàtta hogy kezd elkènyelmesedni, ès hogy ez nem jò iràny. Azòta vàltoztatott.

2019. máj. 21. 21:17
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Gyerekek, eszem áll meg. 23 éve vagyunk együtt, de nincs ilyen a férjem részéről. (És igen, szexelünk még, mielőtt valaki ezt felhozná.)

Szépen beszél velem, bókol, simogat, kényeztet, előjáték hosszú. (Nem tudom, mákom van, vagy jól kell tudni választani...? Már sose fog kiderülni:)

2019. máj. 22. 14:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!