Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit csináljak, mondjak még,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, mondjak még, hogy megértse?

Figyelt kérdés

Fél éve vagyunk együtt a párommal. Hétköznap nem tudunk találkozni, csak telefonon beszélünk. Ilyenkor mindig elmondom neki, mennyire jó lenne már együtt lenni vele, mert hiányzik. Ő is mondja ezt és, hogy majd hétvégén találkozunk. Dolgozik, én iskolába járok. Hétvégén egyszer elmegyek, aztán ő jön hozzám, de van olyan, amikor nem is alszunk együtt hétvégén sem, mert otthon csinálja a dolgát. Egyre többször előfordult már ez. Hiába mondtam már neki, hogy szeretnék minőségi időt vele tölteni, mert az nekem nem elég, hogy éjszakára átmegyek hozzá, korán meg jönnöm kell, így nem jó. Attól ugyanúgy elvan otthon. Tudom, hogy kell otthon is dolgozni stb. Én is szoktam természetesen.

De ha már hétvégén itthon vagyok szívesebben lennék vele is, nem csak éjszaka.

Mit tudnátok javasolni? Mit tegyek vagy mondjak, hogy megértse mi a bajom?

21/n 24/f

2018. szept. 22. 15:04
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Érti ő, csak xarik rá, mert neki így kényelmes.
2018. szept. 22. 15:13
 2/2 anonim ***** válasza:
Ahogy látom annyira nem kapar érted ,jó vagy a következő jobb megállóig.. Ahol a minőségi időn ekkor a cirkusz már fél után,h konkrétan max telo meg nyögvenyelős rossz száj ízű talik vannak na abbol én kilépnék..
2018. szept. 22. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!